Digital avtalshantering hos Leasify

Samla alla era hyres- och leasingavtal på ett och samma ställe med Leasifys avtalshanteringssystem.

Jobbigt att inte hitta avtalen?

Med Leasify kan ni enkelt samla alla era hyres- och leasingavtal anonymt på ett och samma ställe. Ni får smidig kontroll och en tydligt uppsikt över företagets samlade avtal, produkt eller tjänst. Med tjänsten ingår det att ni får en kostnadsanalys över ert nuläget för era samtliga hyres- och leasingavtal. På så vis sparar ni både tid, pengar och undviker enkla misstag. 

Fel avtal leder till onödiga kostnader​

Vanliga produkter att leasa är kaffemaskiner, kopiatorer, datorer och annan typ av kontorsutrustning. Ofta leasar man flera produkter till olika avdelningar på arbetsplatsen. Tid och rutiner för kontroll av avtalen för produkter och tjänster finns sällan. Ofta ser avtalstiden, räntan, priset, månadskostnaderna och restvärdet olika ut från avtal till avtal. Det gör det svårt för företag att skapa sig en enhetlig bild av vad de får ut av priset de betalar.

Testa Leasify kostnadsfritt i 30 dagar

Skapa ett konto automatiskt med Bank-ID och testa Leasify kostnadsfritt i 30 dagar genom att klicka på knappen nedan. 

Leasify - ett ekosystem för leasing

Kontakta oss så hjälper vi er med avtalshantering

Glöm allt vad oreda innebär och samla alla era avtal hos Leasify. Kontakta oss så svarar vi på eventuella frågor. 

Genom att fortsätta använda Leasify.se eller klicka på "Godkänn" så accepterar du att Leasify samlar cookie-data från din enhet för att förbättra upplevelsen för dig som användare och ur ett analysperspektiv. Vill du veta mer, läs Leasifys integritetspolicy.