Blogg

Slipp krångliga upphandlingar!

Leasify har satsat på att digitalisera leasingbranschen. Genom ett unikt upphandlingsverktyg får företag kontroll över sina avtal. Den som vill slippa ägna timmar åt att läsa en massa finstilt skickar enkelt in sina olika avtal till Leasifys system. När avtalen löper ut får man en notis om uppsägning och därefter kan man enkelt jämföra offerter och se vilka alternativ som är bättre. Det bästa av allt är att tjänsten är kostnadsfri.

"Några hundralappar för mycket kanske inte låter så mycket men betalar man det i exempelvis 48 månader så blir det tiotusentals kronor per avtal."

Läs mer på www.enterprisemagazine.se/nyheter/artikel/Leasify

Leasify


Därför ska du välja Leasify vid nästa upphandling!

Vi på Leasify har under många år sett hur informations- och kunskapsövertaget hos en del säljare av utrustning utnyttjats till att övertyga kunder att skriva på undermåliga avtal. Tyvärr är det vanligt att kunder betalar sin utrustning flera gånger om. Vi hjälper våra kunder att reda ut dessa utmaningar så att de vet vad saker och ting verkligen kostar. På köpet får de självklart en genomgång av det finstilta (Allmänna villkor) som ofta blir förbisett.

Därför ska du välja Leasify vid nästa upphandling!

• Ger dig koll på leasingen!
Du kan enkelt granska offerter, leverantörer och finansieringslösningar. Kravställ på dina villkor och vänta in bud från marknadsledande aktörer.

• Förenklar din leasing!
Spara värdefull tid och låt Leasify sköta kontakten med leverantörer och förhandla fram kvalitativa och transparenta avtal.

• Gör din leasing billigare!
9 av 10 företag har sänkt sina kostnader med Leasify. Med tillgång till Leasifys digitala verktyg så kan du enkelt kolla upp om du betalar för mycket för dina avtal.

Förenkla och förbättra era upphandlingar och ta kontroll på era avtal och kontakta oss redan idag – vi är övertygade om att Du kan spara stora pengar åt Ditt företag!

Leasify


Upphandla rätt med Leasify!

Aldrig tidigare har den funnits så många valmöjligheterna och aldrig förr har beslutssituationerna varit fler. Hur gör vi egentligen när vi fattar ett beslut? De allra flesta av oss gör som vi alltid gjort eller som andra gör. Vi funderar sällan på hur vi går tillväga och framför allt inte på hur vi kan göra det bättre...

Leasify skapades för att marknaden för vanliga leasingobjekt som exempelvis kopiatorer, kaffemaskiner, IT-utrustning etc blivit svåröverskådligt för kunder att bedöma. Avtalen är inte transparenta och som kund vet man inte om räntan, objektets pris eller restvärdet är rimligt eftersom man i regel inte får reda på vad de är. Detta ställer hos inför stora utmaningar och det blir nästintill omöjligt att fatta ett klokt beslut...

Med Leasifys verktyg för stöd och transparens ska det vara enkelt, smidigt och tidseffektivt att upphandla produkter, tjänster och finansiering. Vår ambition är att alla Sveriges företag ges förutsättningen för att ingå i bättre leasing- och hyresavtal.

Behöver ni hjälp att se över befintliga avtal eller kommande upphandlingar?
Leasify är ert kostnadsfria verktyg för bättre avtal!

Leasify


Nya samarbeten skapar förutsättningar för enklare & bättre billeasing!

Billeasing är det största leasingsegmentet på marknaden och kostnader på bilar är ofta en stor utgiftpost för företag. Det finns många fördelar med leasing men det är ofta tidskrävande att jämföra olika aktörer och det är inte helt ovanligt att det tillkommer kostnader man inte räknat med!

Nya samarbeten gör billeasing enklare och bättre! Nu kan vi erbjuda lägre räntor för både stora som små företag, enstaka bilar eller större bilflottor. Skicka in nästa offert så gör vi en prisjämförelse, helt kostnadsfritt och utan förpliktelser.

Vanligast är finansiell leasing men operationell leasing med vagnparksadministration blir allt vanligare. Oavsett vilken modell ni har så ger Leasify er oberoende och kostnadsfria analyser, råd och kontroll av era befintliga avtal.

Vi berättar gärna mer om våra nya samarbeten och hur ni som kund kan ta del av bättre avtal! Ni når oss på 08-124 568 00

Leasify


Har Ni koll på era avtal? Så ser verkligheten ut på många arbetsplatser!

Har Ni avtalskontroll på er arbetsplats? Med enkla medel så kan det bli mycket bättre!

NEJ till avtal i neddammade pärmar som gör avtalshanteringen både tidskrävande & frustrerande. NEJ till komplicerade upphandlingar och otransparenta offerter. NEJ till onödigt dyra avtal!

Om Ni svarar NEJ på någon av dessa frågor så finns det skäl till att se över era avtalsrutiner:

1. Kan Ni smidigt & enkelt ta fram rätt avtal vid förfrågan?
2. Samlar Ni era avtal digitalt för fullständig kontroll?
3. Har Ni koll på avtalens uppsägningsdatum för att undvika dyra förlängningshyror?
4. Vet Ni vad som står i de allmänna villkoren samt vad händer om man missar att säga upp sitt avtal i tid?
5. Vet Ni exakt vilka tjänster eller objekt som leasas eller hyrs i företaget?
6. Jämför Ni olika leverantörer och offerter vid nya upphandlingar?
7. Finns tiden till för att utförligt göra dessa jämförelser?
8. Vet Ni vad andra företag betalar för samma tjänster och objekt?

Era avtal är trygga hos oss! Låt oss berätta mer!

Ni når oss på 08-124 568 00! //Team Leasify

Leasify