Effektivisera era arbetsprocesser med digital avtalshantering

Share on facebook
Share on linkedin

Den digitala framväxten är här för att stanna och det blir allt viktigare för företag att implementera ett digitalt perspektiv i sin styrning, strategier och arbetsprocesser. Digitalisering får inte tolkas som enbart ett projekt eller system utan det är ett perspektiv som ska genomsyra hela verksamheten.

Digitalisering driver beteenden som bidrar till effektivitet, ökad innovation, produktivitet och sund kultur. Att digitalisera arbetsplatsen är en resa i flera steg, och det kan vara svårt att veta vart man ska börja.

Leasify hjälper företag påbörja resan mot en effektiv och konkurrenskraftig arbetsplats genom att erbjuda ett kostnadsfritt digitalt verktyg för avtalshantering. Företag ska enkelt och smidigt kunna hantera avtal på ett sätt som sparar dem både tid och pengar. Vinsten är fullständig kontroll och kunskap!

Hur går det till att använda Leasify digitala verktyg för avtalshantering?

  1. Första steget är att skapa ett kostnadsfritt användarkonto, därefter kan ni börja använda verktyget.
  2. Påbörja lagringen av era avtal. Importera era excelfiler eller ladda upp era avtalskopior i PDF och fyll i nödvändig information om avtalet. Vill ni ha hjälp med att lägga in era avtal? Kontakta oss!
  3. Företagets behöriga har alltid tillgång till avtalen och information lagras säkert.
  4. Systemet håller automatiskt koll på avtalens förnyelse- och utgångsdatum och påminnelsemejl skickas ut till kund vid uppsägningsdatum.
  5. Ta fram kostnadsanalyser vid leasing- och hyresavtal som jämför era avtal med marknadens priser samt vad andra företag i systemet betalar för liknade objekt. Plattformen skänker fullständig kontroll och kunskap om era kostnader.
  6. Flera funktioner som möjliggör effektivisering av företagets arbetsprocesser är:
  • Digital upphandling
  • Bokföringsrapporter
  • Rådgivning

Idag använder 1900 svenska företag Leasifys verktyg i resan mot en digital arbetsplats. Hanterar Ni många avtal så är digitaliseringen av avtalshanteringen ett enkelt nästa steg som snabbt ger resultat.

Bör någon annan läsa detta? Tveka inte att dela.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Senaste inläggen från Leasify

Systems Developer

Leasify fortsätter att växa och tar nu in en Systems Developer I rollen som Systems Developer hos Leasify är du en aktiv del i utvecklingsteamet

Läs Mer »
Logotyp Leasify
Testa kostnadsfritt i 30 dagar

Leasify hjälper dig och ditt företag att ingå i sunda leasingavtal som gynnar er. Med Leasify får du även hjälp med IFRS16 och K3. Du kan även samla alla avtal på ett och samma ställe. 

Logotyp Leasify
Testa fritt eller boka demo

Leasify hjälper dig och ditt företag att ingå i sunda leasingavtal som gynnar er. Med Leasify får du även hjälp med IFRS16 och K3. Du kan även samla alla avtal på ett och samma ställe. 

Genom att fortsätta använda Leasify.se eller klicka på "Godkänn" så accepterar du att Leasify samlar cookie-data från din enhet för att förbättra upplevelsen för dig som användare och ur ett analysperspektiv. Vill du veta mer, läs Leasifys integritetspolicy.