Bättre företagsleasing tillsammans med Leasify

Vi hjälper er med upphandling av leasingavtal för bland annat:

Få hjälp till bättre leasingavtal

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig eller klicka på ”Boka genomgång” och välj en tid som passar dig. 

Företagsleasing blir bättre med Leasify

Vi hjälper er med upphandling av leasingavtal​

Ett ekosystem för leasing

Leasify hjälper er med avtalet

Leasify är ekosystemet för leasing och har över 50 marknadsledande leverantörer auktoriserade i tjänsten . Är ni kund till Leasify har ni möjlighet att få affärsförslag från dessa företag nästa gång ni ska köpa in nya produkter, tjänster eller service. Hos Leasify får ni även hjälp att finna bra leasing för er nästa investering.  

Med Leasify sparar du tid, pengar och blir mer effektiv – du får även ett leasingavtal som gynnaditt företag. 

Leasify – ett ekosystem för leasing

Leasify hjälper er till bättre avtal för er upphandling

Oavsett om ni vill leasa kaffemaskin, tjänstebil eller dator till kontoret så hjälper Leasify er. 

Tjänstebil

 Med Leasify får ni bästa avtalet möjligt när ni hittat bilen ni vill leasa till företaget. 

Kaffemaskin

Hur mycket kostar varje kopp? Med hjälp av Leasify får ni gott kaffe till lägst kostnad. 

Datorer & IT

I en digital tid behövs både rätt hård- och mjukvara till ert företag. 

Telefoni

Oavsett om det gäller abonnemang eller växeltjänster så hjälper Leasify er. 

Finansiering

Finansiera via leasing och använd ert kapital till andra investeringar.

Kopiator & skrivare

Se enkelt vad kopiatorn kostar, och vad andra betalar för samma produkt

Företagsleasing på era villkor

Leasify hjälper er med avtalet

Kaffemaskiner, kapiatorer, tjänstebil eller datorer är vanliga produkter att leasa till företaget. Leasifys syfte är att ert företag ska få de mest förmånliga avtalen som ska gynna er som leastagare.  

Vi har under årens lopp kunnat se allt för många företag ofta ingå i dyra och undermåliga avtal, vilka i regel missgynnar företag i behov av tjänsten eller produkten. Därför grundades Leasify.  

Tid, rutiner och kontroll av leasingavtal av produkter eller tjänster finns sällan. Det innebär att det kan vara svårt att få en tydlig översikt över vad de faktiskt betalar för och vad de får.  

Leasingbranschen har en historia av slutna avtal – men Leasify förespråkar transparens. Därför är Leasify först på marknaden med att erbjuda en tjänst med syfte att ge kunskap, kontroll och transparens för att ingå sunda leasingavtal. 

Vad är företagsleasing? ​

Enkelt förklarat är företagsleasing en metod för att finansiera produkter eller tjänster som ni behöver till ert företag.  

För företag finns två olika formera av leasing, operationell leasing och finansiell leasing. I korthet innebär finansiell leasing att ni som företag betalar en avgift till företaget som leasar tjänsten eller produkten till er – då är även ni som företag och leasetagare ansvariga för tillgången under avtalsperioden. Operationell leasing å andra sidan innebär att det är den part som hyr ut som bär ansvaret över tillgången. Leasify kan hjälpa er om ni vill förbättra eller teckna nytt avtal när det kommer till allt från tjänstebilar till nya kaffemaskiner. 

Varför Leasify?

Leasify är en tjänst som ser över företags befintliga leasing- och hyresavtal och hjälper er att upphandla nya kaffemaskiner, datorer, bilar, skrivare och kopiatorer. Företag leasar idag ofta flera produkter eller tjänster. Vi matchar era behov med transparenta offerter från auktoriserade marknadsledande aktörer. Leasify förenklar upphandlingar och förbättrar era avtal. 

Jämför leverantörer

Leasify matchar era behov med transparenta offerter från olika leverantörer. De innehåller avtalstid, ränta, månadskostnad och restvärde. Allt för att jämförelsen ska vara enkel.

Leasa från marknadsledande leverantörer

Leasa nya produkter och tjänster från marknadsledande aktörer med goda referenser. Med Leasify blir upphandlingsprocessen enkel. Vi servar er med offerter, ni står för besluten.

Samla avtal digitalt

Samla företagets avtal i den smarta avtalspärmen. Leasify gör en kostnadsanalys av era avtal, synliggör brister och ger er kontroll.

Frågor & svar om företagsleasing

Hur fungerar företagsleasing?​

När ni har angivit vad det är som ni vill leasa, oavsett om det är tjänstebil eller kaffemaskin, så matchar Leasify ihop ert behov med marknadsledande aktörer som ger er offerter. På så vis kan ni som företag enkelt jämföra och välja det avtal som passar er bäst. Det är så Leasify gör företagsleasing till något enkelt och som ska gynna er.

Avsluta leasing i förtid?

Detta är en avtalsrättslig fråga mellan ert företag och det företag ni valt att leasa ifrån. I det leasingavtal som ni skrivit på bör alltid information finnas om hur långt avtalet sträcker sig och möjligheten att upphäva avtalet efter en viss tid. Sen finns alltid möjligheten att i samförstånd med företaget ni leasar av komma överens om att avsluta leasingavtalet i förtid.

Överta leasingavtal?

Huruvida ni som företag kan överta eller överlåta ett redan befintligt leasingavtal är upp till vad som är angivet mellan er och företaget ni leasar av. Om det inte finns något skrivet i ert avtal så är rekommendationen att föra en dialog med företaget ni leasar av. Vanligt är att företaget som leasar ut produkter eller tjänster då måste säkerställa att ni, om ni vill överta, eller det företag ni vill överlåta till kan betala avgiften.

Leasingkostnad för företag

Vad den faktiska kostnaden blir handlar först och främst om vad för tjänst eller produkt ni har för avsikt att leasa. Vanligtvis innebär kortare avtal en högre avgift, det kan vara bra att ha i åtanke. Därför ger Leasify er möjlighet att jämföra offerter från flera marknadsledande aktörer och välja det avtal som är förmånligast för er – just för att leasingkostnaden för ert företag ska bli så låg som möjligt.

Guide K3

Ladda ner vår guide till korrekt K3-redovisning

By continuing to use Leasify.se or clicking "Accept", you accept that Leasify collects cookie data from your device to improve the experience for you as a user and from an analysis perspective. If you want to know more, read Leasify's privacy policy.