Företagsleasing blir bättre med Leasify

Vi hjälper er med upphandling av leasingavtal

Leasify - ett ekosystem för leasing

Leasify är ekosystemet för leasing och har över 50 marknadsledande leverantörer auktoriserade i tjänsten . Är ni kund till Leasify har ni möjlighet att få affärsförslag från dessa företag nästa gång ni ska köpa in nya produkter, tjänster eller service. Hos Leasify får ni även hjälp att finna bra leasing för er nästa investering.  

Med Leasify sparar du tid, pengar och blir mer effektiv – du får även ett leasingavtal som gynnaditt företag. 

Logotyp Leasify

Leasify hjälper er till bättre avtal för er upphandling

Med Leasify kan du vara säker på att du och ditt företag får det bästa leasingavtalet utefter era behov. Klicka på respektive knapp nedan för att läsa mer om hur vi hjälper er efter era behov. 

Tjänstebil

 Med Leasify får ni bästa avtalet möjligt när ni hittat bilen ni vill leasa till företaget. 

Kaffemaskin

Hur mycket kostar varje kopp? Med hjälp av Leasify får ni gott kaffe till lägst kostnad. 

Datorer & IT

I en digital tid behövs både rätt hård- och mjukvara till ert företag. 

Telefoni

Oavsett om det gäller abonnemang eller växeltjänster så hjälper Leasify er. 

Finansiering

Finansiera via leasing och använd ert kapital till andra investeringar.

Kopiator & skrivare

Se enkelt vad kopiatorn kostar, hur den finansieras och vad andra betalar för samma produkt.

Testa Leasify kostnadsfritt i 30 dagar

Skapa ett konto automatiskt med Bank-ID och testa Leasify kostnadsfritt i 30 dagar genom att klicka på knappen nedan. 

Företagsleasing på era villkor

Kaffemaskiner, kapiatorer, tjänstebil eller datorer är vanliga produkter att leasa till företaget. Leasifys syfte är att ert företag ska få de mest förmånliga avtalen som ska gynna er som leastagare.  

Vi har under årens lopp kunnat se allt för många företag ofta ingå i dyra och undermåliga avtal, vilka i regel missgynnar företag i behov av tjänsten eller produkten. Därför grundades Leasify.  

Tid, rutiner och kontroll av leasingavtal av produkter eller tjänster finns sällan. Det innebär att det kan vara svårt att få en tydlig översikt över vad de faktiskt betalar för och vad de får.  

Leasingbranschen har en historia av slutna avtal – men Leasify förespråkar transparens. Därför är Leasify först på marknaden med att erbjuda en tjänst med syfte att ge kunskap, kontroll och transparens för att ingå sunda leasingavtal. 

Vad är företagsleasing? ​

Enkelt förklarat är företagsleasing en metod för att finansiera produkter eller tjänster som ni behöver till ert företag.  

För företag finns två olika formera av leasing, operationell leasing och finansiell leasing. I korthet innebär finansiell leasing att ni som företag betalar en avgift till företaget som leasar tjänsten eller produkten till er – då är även ni som företag och leasetagare ansvariga för tillgången under avtalsperioden. Operationell leasing å andra sidan innebär att det är den part som hyr ut som bär ansvaret över tillgången. Leasify kan hjälpa er om ni vill förbättra eller teckna nytt avtal när det kommer till allt från tjänstebilar till nya kaffemaskiner. 

Varför Leasify?

Leasifys tjänst grundar sig i att se över företags befintliga leasing- och hyresavtal och hjälper er att upphandla nya kaffemaskiner, datorer till kontoret, bilar till personalen, kopiatorer, telefoni och annan IT-utrustning.  

Vi matcher alltid era behov med transparenta offerter från auktoriserade och marknadsledande aktörer. Med Leasify kan ni vara säkra på att få leasingavtal som gynnar er som leastagare. 

Leasify - ett ekosystem för leasing

Kontakta oss så hjälper Leasify er med bra avtal för företagsleasing

Oavsett om ni vill leasa kaffemaskin, tjänstebil eller dator till kontoret så hjälper Leasify er. 

Vad för typ av vara eller tjänst är ni intresserade av? Du kan ange flera val.
Toppen! Ange din information nedan så hör vi av oss till dig.
Hur vill du bli kontaktad?

Hur fungerar företagsleasing?

När ni har angivit vad det är som ni vill leasa, oavsett om det är tjänstebil eller kaffemaskin, så matchar Leasify ihop ert behov med marknadsledande aktörer som ger er offerter. På så vis kan ni som företag enkelt jämföra och välja det avtal som passar er bäst. Det är så Leasify gör företagsleasing till något enkelt och som ska gynna er.

Avsluta leasing i förtid?

Detta är en avtalsrättslig fråga mellan ert företag och det företag ni valt att leasa ifrån. I det leasingavtal som ni skrivit på bör alltid information finnas om hur långt avtalet sträcker sig och möjligheten att upphäva avtalet efter en viss tid. Sen finns alltid möjligheten att i samförstånd med företaget ni leasar av komma överens om att avsluta leasingavtalet i förtid.

Överta leasingavtal?

Huruvida ni som företag kan överta eller överlåta ett redan befintligt leasingavtal är upp till vad som är angivet mellan er och företaget ni leasar av. Om det inte finns något skrivet i ert avtal så är rekommendationen att föra en dialog med företaget ni leasar av. Vanligt är att företaget som leasar ut produkter eller tjänster då måste säkerställa att ni, om ni vill överta, eller det företag ni vill överlåta till kan betala avgiften.

Leasingkostnad för företag

Vad den faktiska kostnaden blir handlar först och främst om vad för tjänst eller produkt ni har för avsikt att leasa. Vanligtvis innebär kortare avtal en högre avgift, det kan vara bra att ha i åtanke. Därför ger Leasify er möjlighet att jämföra offerter från flera marknadsledande aktörer och välja det avtal som är förmånligast för er - just för att leasingkostnaden för ert företag ska bli så låg som möjligt.

Genom att fortsätta använda Leasify.se eller klicka på "Godkänn" så accepterar du att Leasify samlar cookie-data från din enhet för att förbättra upplevelsen för dig som användare och ur ett analysperspektiv. Vill du veta mer, läs Leasifys integritetspolicy.