Artiklar från Leasify

Håll dig uppdaterad kring det senaste från Leasify. Här får du ta del av nyheter och senaste informationen kring Leasifys tjänst och erbjudande.

IFRS 16

Hur påverkar indexeringen dina leasingavtal?

I en tid där ekonomiska förutsättningar ständigt förändras blir förståelsen av indexering i fastighetsavtal allt viktigare. I den här artikeln kommer vi att belysa viktiga aspekterna av indexering och dess påverkan på leasingavtal.

LÄS MER
IFRS 16

Hur bör rabatter i leasingavtal hanteras? 

Utforska de komplexa aspekterna av leasingavtal och deras rabattstrukturer. Denna genomgång erbjuder värdefulla insikter och praktiska råd, anpassade för alla, från erfarna redovisningsexperter till nybörjare i ämnet.

LÄS MER
IFRS 16

Upptäck fallgroparna i tid!

Är årsbokslutet en källa till osäkerhet och stress? Är det oro för revisorns eventuella påpekanden om fel och brister som håller dig vaken om nätterna? Det är faktiskt inte ovanligt att känna så, men det finns strategier som kan hjälpa till att göra processen smidigare. I den här artikel delar Richard Nilsson, grundare av Leasify och expert inom IFRS 16-redovisningen, med sig av sin kunskap genom att identifiera två vanliga fallgropar och hur du kan undvika dem.

LÄS MER
Leasify sätter säkerheten i fokus
Blogg

Leasify sätter säkerheten i fokus

Säkerhet är en avgörande faktor för Leasify. Eftersom Leasify hanterar kunddata som kan innehålla både personuppgifter och känslig företagsinformation är säkerheten av stor betydelse. Leasifys CTO, Andreas Ek, ger en djupare inblick i säkerhetsavdelningens arbete och om framtida planer.

LÄS MER
Så får du en smidig övergång till IFRS
IFRS 16

Så får du en smidig övergång till IFRS 

Att byta från K3 till den globala redovisningsstandarden IFRS är en omfattande process och risken för misstag är stor. Här tipsar redovisningsspecialisten Marie Lind om hur du undviker de vanligaste fallgroparna.  

LÄS MER

Fem frågor och svar om Leasifys SaaS-tjänst

Vilken typ av avtal kan man lägga in i Leasifys system? Och hanterar systemet indexeringar i avtalen? Här svarar Anton Leinonen, som har mångårig erfarenhet av att jobba med Leasifys kunder, på de fem vanligaste frågorna han brukar få som Key Account Manager.

LÄS MER
IFRS 16

Din partner för att hantera IFRS 16

IFRS 16 är en internationell redovisningsstandard som förbättrar transparens och jämförbarhet kring leasingavtal i företags finansiella rapporter. Leasify hjälper koncernbolag att implementera IFRS 16 effektivt genom att erbjuda expertis, anpassade system och verktyg, samt kontinuerlig support och utbildning. Med Leasify kan koncernbolag säkerställa att de uppfyller standardens krav och stärker förtroendet hos investerare och intressenter.

LÄS MER
Så maximerar du användningen av Leasify – modulerna som gör ditt arbete enklare
IFRS 16

Så maximerar du användningen av Leasify – modulerna som gör ditt arbete enklare

Leasify hjälper er att få ordning på IFRS 16- och K3-rapporterna – och
förbättrar era leasingavtal. För att tjänsten ska vara enkel och lätthanterlig
uppgraderar vi den löpande med stora som små förbättringar som alla
användare får ta del av kostnadsfritt. Men för de som vill går det även att
utöka funktionaliteten i applikationen ytterligare. Här listar vi tre
tilläggsmoduler som kan adderas vid behov.

LÄS MER

OCR Module released as beta

The Leasify system uses these three techniques (OCR, Textract and model training) to extract important information from PDF documents when onboarding documents

LÄS MER

Guide K3

Ladda ner vår guide till korrekt K3-redovisning

By continuing to use Leasify.se or clicking "Accept", you accept that Leasify collects cookie data from your device to improve the experience for you as a user and from an analysis perspective. If you want to know more, read Leasify's privacy policy.