Bakgrunden till Leasify

Efter många år som experter inom leasingbranschen kom idén till Leasify. Vi kunde se att företag ofta ingick dyra och undermåliga avtal, ofta på grund av leasingbranschens långa tradition av slutna avtal istället för transparens.


Fel avtal leder till onödiga kostnader

Vanliga produkter att leasa är kaffemaskiner, kopiatorer, datorer och annan typ av kontorsutrustning. Ofta leasar man flera produkter till olika avdelningar på arbetsplatsen. Tid och rutiner för kontroll av avtalen för produkter och tjänster finns sällan. Ofta ser avtalstiden, räntan, priset, månadskostnaderna och restvärdet olika ut från avtal till avtal. Det gör det svårt för företag att skapa sig en enhetlig bild av vad de får ut av priset de betalar.

Sunda leasingavtal

Leasify är en revolutionerande tjänst. Även om den inte borde vara det. Speciellt idag då det finns allt för många företag som genom krångliga avtal döljer sina avgifter och låser sina kunder i ofördelaktiga uppgörelser. Ändå är vi först på marknaden med att erbjuda en tjänst som ger dig den kunskap, kontroll och transparens som behövs för att göra sunda leasingavtal. Precis som leasing borde vara ­ på dina villkor.

Vi hör av oss till dig!

Vi som arbetar på Leasify är experter på leasing med en gedigen bakgrund inom branschen. Ni är alltid varmt välkomna att kontakta någon av våra rådgivare per telefon eller via mejl.

Experter på leasing med en gedigen bakgrund

Investerare bakom Leasify

Några som tidigt såg potentialen i tjänsten var SEB Venture Capital och NFT Ventures som idag står bakom Leasify som investerare. Vi som arbetar på Leasify är experter på leasing med en gedigen bakgrund inom branschen. Ni är alltid varmt välkomna att kontakta någon av våra rådgivare per telefon eller via mejl. Vi är en hjälpande hand på företagets sida, så tveka inte att höra av er.

Kontaktuppgifter

Telefon: 08-124 568 00
Email: info@leasify.se

Adress

Leasify AB
Arenavägen 47
121 77 Johanneshov