Leasify & BioArctic AB

BioArctic är ett svenskt börsnoterat forskningsbolag som utvecklar nya behandlingar som angriper orsakerna till neurodegenerativa sjukdomar. De blev kunder hos oss på Leasify 2021 då de var i behov av en smidig tjänst för att få kontroll på deras leasing och hyresavtal samt IFRS rapportering. BioArtic är sedan dess en engagerad kund till oss på Leasify och en bra samarbetspart för vårt fokuserade arbete med att alltid förbättra tjänstens funktioner och användarvänlighet.

”Leasify är en smidig helhetslösning för hantering av leasingavtal samt upphandlingar där vi enkelt får ut våra IFRS rapporter för leasing och hyra. Den webbaserade portalen håller hög kvalité, är lätt att hitta i och ger en bra kontroll över företagets leasingavtal. Vi har alltid fått professionell och trevlig service från företagets kundsupport, som ger snabb återkoppling och fungerar som ett bra stöd för oss i leasingfrågor. ”

Veronica Gabriel, Financial Controller, BioArctic AB

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Mer om Leasifys kunder:

BST

Bjarne Kahlström arbetar som redovisningschef för BST-gruppen, en brandskyddskoncern som består av 28 bolag i fyra olika länder. Här berättar han om hur Leasify har

Soleras referens - Leasify

Soleras

Soleras, a global leader in custom engineered sputtering equipment, has significantly enhanced their lease management efficiency through Leasify. By automating tasks and providing user-friendly features,

Leasify & BioArctic AB
Logotyp Leasify

Vill du veta mer om Leasify eller boka tid för en personlig genomgång? Kontakta oss idag. 

By continuing to use Leasify.se or clicking "Accept", you accept that Leasify collects cookie data from your device to improve the experience for you as a user and from an analysis perspective. If you want to know more, read Leasify's privacy policy.