Leasify & BioArctic AB

BioArctic är ett svenskt börsnoterat forskningsbolag som utvecklar nya behandlingar som angriper orsakerna till neurodegenerativa sjukdomar. De blev kunder hos oss på Leasify 2021 då de var i behov av en smidig tjänst för att få kontroll på deras leasing och hyresavtal samt IFRS rapportering. BioArtic är sedan dess en engagerad kund till oss på Leasify och en bra samarbetspart för vårt fokuserade arbete med att alltid förbättra tjänstens funktioner och användarvänlighet.

”Leasify är en smidig helhetslösning för hantering av leasingavtal samt upphandlingar där vi enkelt får ut våra IFRS rapporter för leasing och hyra. Den webbaserade portalen håller hög kvalité, är lätt att hitta i och ger en bra kontroll över företagets leasingavtal. Vi har alltid fått professionell och trevlig service från företagets kundsupport, som ger snabb återkoppling och fungerar som ett bra stöd för oss i leasingfrågor. ”

Veronica Gabriel, Financial Controller, BioArctic AB

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Mer om Leasifys kunder:

Clinton och Leasify

Clinton

För ett snabbt växande bolag som Clinton blev det till slut ohållbart att hantera alla leasingavtal manuellt i en Excel-fil. Lösningen var att automatisera hanteringen

WillabGarden & Leasify

Willab Garden

Med Leasifys webbaserade SaaS-tjänst får Annika Gustafsson, ekonomichef på Willab Garden, snabbt fram underlag till bolagets K3-redovisning.  – Jag behöver nästan bara trycka på en

Leasify & BioArctic AB
Logotyp Leasify

Vill du veta mer om Leasify eller boka tid för en personlig genomgång? Kontakta oss idag. 

By continuing to use Leasify.se or clicking "Accept", you accept that Leasify collects cookie data from your device to improve the experience for you as a user and from an analysis perspective. If you want to know more, read Leasify's privacy policy.