Leasify & Turebergs

I ett pilotprojekt har Turebergs och Leasify arbetat fram en smidig, enkel och kostnadseffektiv SaaS lösning för K3 redovisning av bolagets leasingavtal.

Leasify har arbetat med Turebergs sedan 2019 och är glada över att ha haft Turebergs som partner och utvecklat delar i tjänsten så det passar Turebergs krav. Turebergs startades 2006 och har sedan dess utvecklats till att bli en tjänsteleverantör av entreprenad- och transporttjänster. Man har ett kvalitativt sortiment av tjänster och produkter fokuserat mot kunder i bygg- och servicesektorn samt kommuner och landsting.

”Vi har använt oss av Leasifys avtalshanteringstjänst sedan 2017. Dels har det gett oss en fantastisk överblick över vilka avtal vi har, när dom går ut och vilka värden vi har på leasing. Systemet ger oss även stora fördelar vid budgetering och vi har även sparat stora pengar på att inte behöva sitta fast i avtal som förlängts där vi missat en deadline. Vid kvartals- och årsbokslut är det ovärderligt att snabbt få ut en redovisningsrapport komplett med samlat underlag såväl som specifikation för varje avtal, det sparar mig som CFO väldigt mycket tid som kan läggas på annat. Jag rekommenderar starkt alla ni som sitter med leasingavtal att använda Leasify.”

Jesper Hagstedt, CFO, Turebergs

Dela:

Mer om Leasifys partners:

KABE

För börsnoterade bolaget KABE AB har effektiviteten och hanteringen av företagets IFSR16 blivit en succé.

Leasifys SaaS-lösning sparar både tid, resurser och kostnader för det småländska och väletablerade företaget.

Turebergs

I ett pilotprojekt har Turebergs och Leasify arbetat fram en smidig, enkel och kostnadseffektiv SaaS lösning för K3 redovisning av bolagets leasingavtal.

Logotyp Leasify

Turebergs

Vill du veta mer om Leasify eller boka tid för en personlig genomgång? Kontakta oss idag. 

By continuing to use Leasify.se or clicking "Accept", you accept that Leasify collects cookie data from your device to improve the experience for you as a user and from an analysis perspective. If you want to know more, read Leasify's privacy policy.