Smarta och moderna bokföringsrapporter

För er som redovisar enligt IFRS16 medför de nya reglerna att ni måste ha mer och tydligare information om era avtal än tidigare.

Med Leasifys tjänst får ni underlag för er redovisning genom ett par snabba klick. Nödvändig information för IFRS och K3 kan användas på ett smartare och betydligt modernare och roligare sätt – lönsamt och effektivt!

Tjänsten är utvecklad under en längre tid med feedback från många av våra 1 900 kunder samt workshops tillsammans med de stora revisionshusen på den svenska och globala marknaden. Utöver detta har vi byggt in smartness med API kopplingar till flertalet viktiga index som påverkar avtal och rapporter.

Önskar du veta mer om bokföringsrapporterna? Kontakta vår support. Du når oss snabbast på telefon: 08-124 568 00, via vår chatt eller på email: support@leasify.se

Vi hör av oss till dig!

Vi som arbetar på Leasify är experter på leasing med en gedigen bakgrund inom branschen. Ni är alltid varmt välkomna att kontakta någon av våra rådgivare per telefon eller via mejl.

Leasify som upphandlingspartner

ThorenGruppen AB använder Leasifys smarta avtalspärm

”Med hundratals avtal, fördelade på olika orter och avdelningar, så har vi genom Leasify fått kontroll på våra avtal. Tjänsten har fungerat som stöd för vår ekonomiavdelning och hjälpt oss med rapporter för vår K3 redovisning.” / Richard Bagger, strategisk inköpschef, ThorenGruppen.

ThorenGruppen är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag med över 1400 medarbetare som arbetar med utbildning och kompetensutveckling över hela Sverige, i nära samarbete med näringsliv och arbetsliv. Genom Leasify gjorde Thorengruppen en benchmark mot befintlig leverantör. Resultatet blev besparingar på 23 %.