IT-Lösningar för företag

IT är ett område som fortsätter att utvecklas inom alla branscher och innefattar både hårdoch mjukvara. Det kan vara svårt att ha expertkunskap inom båda delar, vilket ofta leder till att företag tecknar ofördelaktiga leasingavtal inom IT. Med era behov och krav som utgångspunkt får ni transparenta offerter på de IT-tjänster och produkter ni har användning av.


Jämför transparenta offerter på IT till kontoret

Leasify gör det enkelt för företag att jämföra olika lösningar och konkurrenskraftiga erbjudanden inom IT, inför en upphandling. Ni får alltid transparenta offerter från auktoriserade leverantörer. Där ser ni tydligt vad det kostar, hur det finansieras och vad andra betalar för samma tjänst eller produkt. Allt för att ni ska få kontroll över vad ni betalar och enkelt kan ta ett beslut utifrån era behov. Med större kontroll över avtalen kan ni spara pengar och ta fördelaktiga beslut.

Behöver du hjälp med din upphandling? Kontakta vår support för hjälp med ditt avtal. Du når oss snabbast på telefon: 08-124 568 00, via vår chatt eller på email: support@leasify.se

På en minut kan du förbättra dina avtal!

Förenkla upphandlingen med hjälp av Leasify.

  • Ert företag
  • Behov
  • Skicka

Fyll i uppgifterna så hämtar vi din företagsinformation

Beskriv ert behov

Hur kontaktar vi dig?

Du glömde fylla i ditt namn.
Du glömde fylla i din mailadress. Har du skrivit adressen rätt?

Enkel upphandling av IT till jobbet

Ni skapar enkelt en anonym förfrågan av produkter och tjänster utifrån era behov, som leverantörerna budar på. Leasify servar er med expertkunskap inom leasing och ger er transparenta offerter från marknadsledande aktörer som vi har goda relationer med. Tjänsten är både transparent och kostnadsfri. Skapa en förfrågan, invänta bud och jämför sedan offerterna anonymt. Då hittar ni en IT-lösning som passar ert företag, till rätt pris.


Leasify som upphandlingspartner

Leasify upphandlar åt Edström Bilinredningar AB

”Det självklara valet faller på Leasify när vi på System Edström ska upphandla nya produkter och tjänster. Genom deras digitala verktyg kan vi ta del av marknadens bästa villkor för leasing och finansiering. Vi har fullt förtroende för Leasify och låter dem sköta alla våra upphandlingar.” / Ulf Neumann, VD, Edström Bilinredningar AB.

System Edström Bilinredningar AB säljer marknadens mest flexibla system för hantverkarinredningar i bilar. Med mer än 50 års erfarenhet är de ett av de äldsta och ledande företagen i Europa, som tillverkar och säljer inredningar till servicebilar.