Kaffemaskin till kontoret - Leasing för företaget

Gott kaffe är ett måste på jobbet. Kaffemaskiner är en av de vanligaste produkterna som företag upphandlar. Det kan gälla en kaffemaskin i lunchrummet eller en större kaffeautomat till lobbyn. Utbudet av leverantörer och varumärken är stort.


Utifrån behovet på er arbetsplats tar Leasify kontakt med auktoriserade leverantörer med goda referenser för kaffemaskiner. Ni får transparanta offerter som är enkla att jämföra. Allt ni behöver göra är att skapa en förfrågan.

Behöver du hjälp med din upphandling? Kontakta vår support för hjälp med ditt avtal. Du når oss snabbast på telefon: 08-124 568 00, via vår chatt eller på email: support@leasify.se

På en minut kan du förbättra dina avtal!

Förenkla upphandlingen med hjälp av Leasify. Du är några snabba steg ifrån att få en offert, så sätt igång!

  • Ditt företag
  • Produkt
  • Krav
  • Skicka

Fyll i uppgifterna så hämtar vi din företagsinformation

Hur många kaffemaskiner behöver ni?

Hur många koppar dricker ni per dag?

Era krav

Hur kontaktar vi dig?

Du glömde fylla i ditt namn.
Du glömde fylla i din mailadress. Har du skrivit adressen rätt?

Jämför transparenta offerter på kaffemaskiner till kontoret

Använder ni Leasify får ni alltid transparenta offerter med konkurrenskraftiga erbjudanden som tydligt visar kostnaden. Det gör det enkelt för er att jämföra leverantörer och ta lönsamma beslut. Med Leasify får ni större kontroll över era upphandlingar och avtal.


Gör en enkel upphandling av kaffemaskiner

Ett högre pris innebär ofta godare kaffe och fler valmöjligheter. Men ni ska aldrig betala mer för ett avtal än vad det faktiskt är värt. Med Leasify blir upphandlingen enklare och mer lättöverskådlig. Tjänsten är transparent och kostnadsfri för er som användare.

Leasify samarbetar enbart med auktoriserade kaffeleverantörer med goda referenser. Skapa en förfrågan, invänta bud och jämför sedan offerterna anonymt. Då hittar ni rätt kaffelösning till rätt pris.


Leasify som upphandlingspartner

Leasify upphandlar åt Björkmans Bil AB

”Det bästa med Leasify är att verktyget underlättar arbetet för mig som beslutsfattare. Genom ett par knapptryck fick jag fram en marknadsanalys och underlag för vilka kaffelösningar som skulle passa vår verksamhet bäst. Utöver detta så drev Leasify processen och dialogen med leverantörer, vilket kändes smidigt, proffsigt och enkelt för oss” /Stephan Ellefors, VD, Björkmans Bil AB

Björkmans Bil, som startades 1965, har idag anläggningar i Västerås (huvudkontor), Avesta, Borlänge, Falun samt Ludvika. Hela bolaget omsätter över 500 miljoner kronor. Genom Leasify upphandlade Björkmans Bil nya kaffemaskiner av hög kvalitet till sin verksamhet. Resultatet: Riktigt gott kaffe på kontoret, till ett rimligt pris utan dolda kostnader.

Leasify upphandlar åt OKQ8

”OKQ8 tar hjälp av Leasify när vi investerar i leasingprodukter till våra stationer i form av biltvättar, kaffemaskiner, printers och annan egendom. Med hjälp av Leasify har vi också kommit igång med en enkel och strukturerad administration av våra olika avtal. Teamet på Leasify är erfarna, kompetenta och lösningsorienterade! / Torbjörn Larsson, Affärsområdeschef, OKQ8 Franchise.

OKQ8 är ett av Sveriges största drivmedelsföretag. År 2012 gick OK-Q8 AB i Sverige, och Q8 Danmark A/S, samman och bildade OKQ8 Scandinavia. Idag finns det ca 1000 stationer med cirka 4000 anställda.