Kopiator och skrivare till kontoret

Med Leasify ser ni tydligt vad kopiatorn kostar, hur den finansieras och vad andra betalar för samma produkt. Tjänsten gör det enkelt för er att jämföra inför ett beslut. Utan Leasify kan avtal mellan leverantörer skilja sig åt, med olika tillägg och tillbehör såsom dokumentmatare, finisher och fax kit. Tillbehör, service och försäkring är ofta en del av priset för produkten, vilket gör det svårt för er att se vad som kostar.


Använder ni Leasify får ni alltid transparenta avtal på konkurrenskraftiga erbjudanden som tydligt visar kostnaden för varje del. Allt för att ni ska få kontroll över vad ni betalar och enkelt kan ta ett beslut utifrån era behov. Det är vanligt att företag leasar sina kopiatorer och skrivare, som är viktiga produkter på de flesta kontor. Med Leasify kan ni enkelt välja rätt leverantör inför er upphandling. Vi vet vad en maskinhyra och klickkostnad bör ligga på. Vi matchar era behov och krav med transparenta offerter, det enda som behövs från er är en förfrågan.

Behöver du hjälp med din upphandling? Kontakta vår support för hjälp med ditt avtal. Du når oss snabbast på telefon: 08-124 568 00, via vår chatt eller på email: support@leasify.se

På en minut kan du förbättra dina avtal!

Förenkla upphandlingen med hjälp av Leasify. Du är några snabba steg ifrån att få en offert, så sätt igång!

  • Ditt företag
  • Produkt
  • Krav
  • Skicka

Fyll i uppgifterna så hämtar vi din företagsinformation

Hur många kopiatorer behöver ni?

Hur många kopior behöver ni per månad?

Era krav

Hur kontaktar vi dig?

Du glömde fylla i ditt namn.
Du glömde fylla i din mailadress. Har du skrivit adressen rätt?

Upphandla ny kopiator och skrivare till kontoret

Med större kontroll över avtalen kan ni spara pengar och slipper oron kring oseriösa leverantörer. Vi har goda relationer med marknadsledande aktörer, som alla har fina referenser. Skapa en förfrågan, invänta bud och jämför sedan de transparenta offerterna anonymt. Då hittar ni rätt kopiator eller skrivare till rätt pris.


Leasify som upphandlingspartner

Leasify upphandlar åt Medley AB

”Att driva en upphandling med samma resultat som med Leasify skulle inte vara möjligt för oss, resurserna räcker helt enkelt inte till. Dessutom tillför de kompetens och stöttning i dialogen och förhandlingen med leverantörerna. Därför är Leasify det perfekta verktyget för oss.” /Marcus Söderman, Operativ Chef, Medley AB.

Medley valde Leasify vid upphandling av en ny printlösning. De hade ett behov av en flexibel printlösning som innefattade 35 kopiatorer och printers, som skulle placeras på 33 anläggningar, i 20 olika orter. Resultatet blev bl.a. en besparing på 1,1 miljoner kronor.

”För oss är det viktigt med leverantörer som värdesätter hög servicenivå och goda relationer. Eftersom vi finns på flera olika orter så blir den löpande kontakten och tillgängligheten extra viktig.” /Agnetha Bornström, IT-samordnare, Medley AB.

Medley AB är idag Sveriges ledande aktör inom bad- och friskvårdsbranschen. Fler än 35 badanläggningar fördelade på 21 kommuner drivs av Medley. Företaget omsatte 335 miljoner kronor år 2015. Antalet fastanställda är cirka 300.

OKQ8 väljer Leasify

Vi är mycket nöjda över att Sveriges ledande varumärke inom kategorin trafikbutiker väljer att göra delar av sina investeringar via Leasify!

”Vi på OKQ8 tar hjälp av Leasify när vi löpande investerar leasebara produkter till våra stationer i form av biltvättar, kaffemaskiner, printers, köksutrustning och annan lös egendom. Med hjälp av Leasify så har vi även kommit igång med en enkel och strukturerad administration av våra olika avtal med våra samarbetspartners. Vi är nöjda med deras erfarenhet, kompetens och kreativa lösningar som passar vår verksamhet.” /Torbjörn Larsson, Area Manager, OKQ8 Franchise.

OKQ8 är ett av Sveriges största drivmedelsföretag. År 2012 gick OK-Q8 AB i Sverige och Q8 Danmark A/S samman och bildade OKQ8 Scandinavia. Idag finns det ca 1000 stationer med cirka 4000 anställda.