Effektivisera era arbetsprocesser med digital avtalshantering

Hantera alla era avtal enkelt och smidigt digitalt

Den digitala framväxten är här för att stanna och det blir allt viktigare för företag att implementera ett digitalt perspektiv i sin styrning, strategier och arbetsprocesser. Digitalisering får inte tolkas som enbart ett projekt eller system utan det är ett perspektiv som ska genomsyra hela verksamheten.

Digitalisering driver beteenden som bidrar till effektivitet, ökad innovation, produktivitet och sund kultur. Att digitalisera arbetsplatsen är en resa i flera steg, och det kan vara svårt att veta vart man ska börja.

Leasify hjälper företag påbörja resan mot en effektiv och konkurrenskraftig arbetsplats genom att erbjuda ett kostnadsfritt digitalt verktyg för avtalshantering. Företag ska enkelt och smidigt kunna hantera avtal på ett sätt som sparar dem både tid och pengar. Vinsten är fullständig kontroll och kunskap!

Hur går det till att använda Leasify digitala verktyg för avtalshantering?

  1. Första steget är att skapa ett kostnadsfritt användarkonto, därefter kan ni börja använda verktyget.
  2. Påbörja lagringen av era avtal. Importera era excelfiler eller ladda upp era avtalskopior i PDF och fyll i nödvändig information om avtalet. Vill ni ha hjälp med att lägga in era avtal? Kontakta oss!
  3. Företagets behöriga har alltid tillgång till avtalen och information lagras säkert.
  4. Systemet håller automatiskt koll på avtalens förnyelse- och utgångsdatum och påminnelsemejl skickas ut till kund vid uppsägningsdatum.
  5. Ta fram kostnadsanalyser vid leasing- och hyresavtal som jämför era avtal med marknadens priser samt vad andra företag i systemet betalar för liknade objekt. Plattformen skänker fullständig kontroll och kunskap om era kostnader.
  6. Flera funktioner som möjliggör effektivisering av företagets arbetsprocesser är:
  • Digital upphandling
  • Bokföringsrapporter
  • Rådgivning

Idag använder 1900 svenska företag Leasifys verktyg i resan mot en digital arbetsplats. Hanterar Ni många avtal så är digitaliseringen av avtalshanteringen ett enkelt nästa steg som snabbt ger resultat.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Fler artiklar:

Leasify sätter säkerheten i fokus
Säkerhet

Leasify sätter säkerheten i fokus

Säkerhet är en avgörande faktor för Leasify. Eftersom Leasify hanterar kunddata som kan innehålla både personuppgifter och känslig företagsinformation är säkerheten av stor betydelse. Leasifys CTO, Andreas Ek, ger en djupare inblick i säkerhetsavdelningens arbete och om framtida planer.

LÄS MER
Så får du en smidig övergång till IFRS
ifrs 16

Så får du en smidig övergång till IFRS 

Att byta från K3 till den globala redovisningsstandarden IFRS är en omfattande process och risken för misstag är stor. Här tipsar redovisningsspecialisten Marie Lind om hur du undviker de vanligaste fallgroparna.  

LÄS MER

Fem frågor och svar om Leasifys SaaS-tjänst

Vilken typ av avtal kan man lägga in i Leasifys system? Och hanterar systemet indexeringar i avtalen? Här svarar Anton Leinonen, som har mångårig erfarenhet av att jobba med Leasifys kunder, på de fem vanligaste frågorna han brukar få som Key Account Manager.

LÄS MER

Effektivisera era arbetsprocesser med digital avtalshantering

Vill du veta mer om Leasify eller boka tid för en personlig genomgång? Kontakta oss idag. 

By continuing to use Leasify.se or clicking "Accept", you accept that Leasify collects cookie data from your device to improve the experience for you as a user and from an analysis perspective. If you want to know more, read Leasify's privacy policy.