Leasingavtal för IT- och datorer för företag

Förenkla upphandlingen med Leasify

Enkel upphandling av IT till jobbet och företaget

Så går det till:

Ni skapar enkelt en förfrågan av produkter och tjänster utifrån era behov, som leverantörerna budar på. Leasify servar er med expertkunskap inom leasing och ger er transparenta offerter från marknadsledande aktörer som vi har goda relationer med. Skapa en förfrågan, invänta bud och jämför sedan offerternaDå hittar ni en IT-lösning som passar ert företag, till rätt pris. 

Leasa dator och förbättra era IT-avtal

IT är ett område som fortsätter att utvecklas inom alla branscher och innefattar både hård– och mjukvara. Det kan vara svårt att ha expertkunskap inom båda delar, vilket ofta leder till att företag tecknar ofördelaktiga leasingavtal inom IT. Med era behov och krav som utgångspunkt får ni transparenta offerter på de IT-tjänster och produkter ni har användning av. 

Testa Leasify kostnadsfritt i 30 dagar

Skapa ett konto automatiskt med Bank-ID och testa Leasify kostnadsfritt i 30 dagar genom att klicka på knappen nedan. 

Förbättra era avtal på en minut

Beskriv era behov så hjälper vi er att förbättra era avtal på IT- och datorlösningar till ert företag. 

Leasify - ett ekosystem för leasing

Kontakta oss så hjälper vi er med leasingavtal för era IT-behov

Vi tycker leasingavtal ska gynna er i behov av tjänsten eller produkten. Håller ni med om det – kontakta oss så hjälper vi er. 

Varför Leasify?

Leasify är en tjänst som ser över företags befintliga leasing- och hyresavtal och hjälper er att upphandla nya kaffemaskiner, datorer, bilar, skrivare och kopiatorer. Företag leasar idag ofta flera produkter eller tjänster. Vi matchar era behov med transparenta offerter från auktoriserade marknadsledande aktörer. Leasify förenklar upphandlingar och förbättrar era avtal. 

Frågor & svar om leasing av IT och datorer

Nedan finns vanliga frågor och svar på frågor som specifikt rör företagsleasing av datorer och IT-utrustning. Om det finns något ni undrar över som ni inte finner svar på, tveka inte att kontakta oss. 

Kan vi leasa datorer?

Självklart! Idag är alla företag nästintill beroende av datorer och annan IT-utrustning. En fördel med leasing av dator är att ni inte behöver binda upp er till en dyr engångssumma för att köpa datorn, utan betalar istället en månadsavgift. Ofta tecknas leasingavtal av datorer på minst tre år, då är fördelen att ni enkelt kan skaffa nyare datorer som är anpassade efter vad som är standard då.

Att leasa mjukvara

Det är inte bara att leasa en dator så att företaget kan fortsätta verka. Till datorerna behöver man mjukvara, vilket är "program" till datorn som exempelvis Excel, Photoshop eller andra system. Kolla bland återförsäljare om ni kan hitta de program ni behöver, så hjälper Leasify er med avtalet.

Att leasa hårdvara

Enkelt förklarat så är hårdvara ett samlingsnamn för datorns fysiska delar, alltså allt från hårddisk till RAM-minne. Men i en vidare aspekt kan man även kalla en dockningsstation eller laddare till laptoppen för hårdvara, om än tillbehör. Men vanligare är att leasa tillbehör till sin dator, som exemplen vi nämnt.

Genom att fortsätta använda Leasify.se eller klicka på "Godkänn" så accepterar du att Leasify samlar cookie-data från din enhet för att förbättra upplevelsen för dig som användare och ur ett analysperspektiv. Vill du veta mer, läs Leasifys integritetspolicy.