Leasingavtal för IT- och datorer för företag

Kontakta Leasify

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig eller klicka på ”Boka genomgång” och välj en tid som passar dig. 

Enkel upphandling av IT till jobbet och företaget

Leasify hjälper er med avtalet

Ni skapar enkelt en förfrågan av produkter och tjänster utifrån era behov, som leverantörerna budar på. Leasify servar er med expertkunskap inom leasing och ger er transparenta offerter från marknadsledande aktörer som vi har goda relationer med. Skapa en förfrågan, invänta bud och jämför sedan offerternaDå hittar ni en IT-lösning som passar ert företag, till rätt pris. 

IT är ett område som fortsätter att utvecklas inom alla branscher och innefattar både hård– och mjukvara. Det kan vara svårt att ha expertkunskap inom båda delar, vilket ofta leder till att företag tecknar ofördelaktiga leasingavtal inom IT. Med era behov och krav som utgångspunkt får ni transparenta offerter på de IT-tjänster och produkter ni har användning av. 

Leasify – ett ekosystem för leasing

Leasify hjälper er till bättre leasingavtal för datorer & it

Gör som fler än 1 900 företag redan gjort – kontakta Leasify och få hjälp med era leasingavtal. 

Varför Leasify?

Leasify är en tjänst som ser över företags befintliga leasing- och hyresavtal och hjälper er att upphandla nya kaffemaskiner, datorer, bilar, skrivare och kopiatorer. Företag leasar idag ofta flera produkter eller tjänster. Vi matchar era behov med transparenta offerter från auktoriserade marknadsledande aktörer. Leasify förenklar upphandlingar och förbättrar era avtal. 

Jämför leverantörer

Leasify matchar era behov med transparenta offerter från olika leverantörer. De innehåller avtalstid, ränta, månadskostnad och restvärde. Allt för att jämförelsen ska vara enkel.

Leasa från marknadsledande leverantörer

Leasa nya produkter och tjänster från marknadsledande aktörer med goda referenser. Med Leasify blir upphandlingsprocessen enkel. Vi servar er med offerter, ni står för besluten.

Samla avtal digitalt

Samla företagets avtal i den smarta avtalspärmen. Leasify gör en kostnadsanalys av era avtal, synliggör brister och ger er kontroll.

Frågor & svar om leasing av IT och datorer​

Kan vi leasa datorer?

Självklart! Idag är alla företag nästintill beroende av datorer och annan IT-utrustning. En fördel med leasing av dator är att ni inte behöver binda upp er till en dyr engångssumma för att köpa datorn, utan betalar istället en månadsavgift. Ofta tecknas leasingavtal av datorer på minst tre år, då är fördelen att ni enkelt kan skaffa nyare datorer som är anpassade efter vad som är standard då.

Att leasa mjukvara

Det är inte bara att leasa en dator så att företaget kan fortsätta verka. Till datorerna behöver man mjukvara, vilket är ”program” till datorn som exempelvis Excel, Photoshop eller andra system. Kolla bland återförsäljare om ni kan hitta de program ni behöver, så hjälper Leasify er med avtalet.

Att leasa hårdvara

Enkelt förklarat så är hårdvara ett samlingsnamn för datorns fysiska delar, alltså allt från hårddisk till RAM-minne. Men i en vidare aspekt kan man även kalla en dockningsstation eller laddare till laptoppen för hårdvara, om än tillbehör. Men vanligare är att leasa tillbehör till sin dator, som exemplen vi nämnt.

Guide K3

Ladda ner vår guide till korrekt K3-redovisning

By continuing to use Leasify.se or clicking "Accept", you accept that Leasify collects cookie data from your device to improve the experience for you as a user and from an analysis perspective. If you want to know more, read Leasify's privacy policy.