Finansiering och leasing för företag

Förenkla upphandlingen med Leasify

Leasa istället för att köpa

Våra oberoende experter hjälper er

Att leasa sin utrustning istället för att köpa den är en vanlig och lönsam finansieringsform för företag. Vilken typ av leasingform som passar ert företag kan vara svårt att bedöma. Därför har vi oberoende experter som, utifrån era behov, kan rekommendera den lösning på leasing som passar er verksamhet och önskade produkt eller tjänst.

Testa Leasify kostnadsfritt i 30 dagar

Skapa ett konto automatiskt med Bank-ID och testa Leasify kostnadsfritt i 30 dagar genom att klicka på knappen nedan. 

Varför Leasify?

Kostnadsfri företagsrådgivning

Vilken typ av leasingform som passar ert företag kan vara svårt att bedöma. Därför har vi oberoende experter som, utifrån era behov, kan rekommendera den lösning på leasing som passar er verksamhet och önskade produkt eller tjänst. Det enda ni behöver göra är att specificera era behov, så tar vi fram ett finansieringsupplägg med konkurrenskraftiga villkor som gör er investering till en bättre affär.

Vi arbetar med transparens och presenterar alltid affärsförslag med avtalstid, ränta, restvärde och eventuellt tillkommande avgifter. Då får ni kontroll över avtalen och kan ta ett fördelaktigt beslut för ert företag.

5 fördelar med att finansiera via leasing

Förbättra era avtal på en minut

Förenkla din finansiering med hjälp av Leasify. Du är några snabba steg ifrån att få en offert! 

 

Leasify - ett ekosystem för leasing

Kontakta oss så hjälper så förenklar Leasify er finansiering

Vi tycker leasingavtal ska gynna er i behov av tjänsten eller produkten. Håller ni med om det – kontakta oss så hjälper vi er. 

kostnadsfri demo

Under ett kortare webbmöte så går vi igenom hur enkelt Leasify kan hjälpa dig och ditt företag, oavsett om ni behöver hjälp med IFRS16/K3, avtalshantering eller upphandling och förbättrade leasingavtal. 

Logotyp Leasify
Testa kostnadsfritt i 30 dagar

Leasify hjälper dig och ditt företag att ingå i sunda leasingavtal som gynnar er. Med Leasify får du även hjälp med IFRS16 och K3. Du kan även samla alla avtal på ett och samma ställe. 

Logotyp Leasify
Testa fritt eller boka demo

Leasify hjälper dig och ditt företag att ingå i sunda leasingavtal som gynnar er. Med Leasify får du även hjälp med IFRS16 och K3. Du kan även samla alla avtal på ett och samma ställe. 

Genom att fortsätta använda Leasify.se eller klicka på "Godkänn" så accepterar du att Leasify samlar cookie-data från din enhet för att förbättra upplevelsen för dig som användare och ur ett analysperspektiv. Vill du veta mer, läs Leasifys integritetspolicy.