Upphandla och leasa kaffemaskin till företaget

Kontakta Leasify

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig eller klicka på ”Boka genomgång” och välj en tid som passar dig. 

Företagsleasing av kaffemaskin

Leasify hjälper er med avtalet

Vi kan alla vara överens om att gott är nödvändigt på jobbet. Därför är också kaffemaskiner eller kaffeautomater en av de vanligaste produkter som företag hyr eller leasar. Det kan gälla en kaffemaskinen i lunchrummet, till en större kaffeautomat i lobbyn.

Vill ni vara säkra på att få bäst avtal möjligt för er kaffemaskin? Utifrån behovet på er arbetsplats presenterar Leasify transparenta offerter från auktoriserade leverantörer som är enkla att jämföra. Allt ni behöver göra är att skapa en förfrågan.

Leasify – ett ekosystem för leasing

Leasify hjälper er till bättre leasingavtal för kaffemaskiner

Gör som fler än 1 900 företag redan gjort – kontakta Leasify och få hjälp med era leasingavtal. 

Kaffemaskiner för företag

Leasify - ett ekosystem för leasing

Java, espresso, cappuccino, bryggkaffe – kärt barn har många namn (och smaker). Och när det kommer till kaffe så har vi alla vår egen favoritsort. Tur är då att tekniken går framåt när det gäller dagens kaffemaskiner och det idag är fullt möjligt att tillgodose allas behov med en kaffemaskin.  

Men är du orolig över eventuellt krångel och vad som händer om kaffemaskinen går sönder? Det behöver du inte vara när du leasar kaffemaskinen med ett bra serviceavtal.  

Med Leasify får ni oberoende rådgivning och transparenta avtal som ni kan jämföra – på så vis får ni det avtal som gynnar er.  

Klart man är villig att betala för en god kopp kaffe – men med hjälp av Leasify så ser vi till att du inte behöver betala onödiga avgifter, något som knappas bidrar till kaffesmaken. 

Varför Leasify?

Leasify är en tjänst som ser över företags befintliga leasing- och hyresavtal och hjälper er att upphandla nya kaffemaskiner, datorer, bilar, skrivare och kopiatorer. Företag leasar idag ofta flera produkter eller tjänster. Vi matchar era behov med transparenta offerter från auktoriserade marknadsledande aktörer. Leasify förenklar upphandlingar och förbättrar era avtal. 

Jämför leverantörer

Leasify matchar era behov med transparenta offerter från olika leverantörer. De innehåller avtalstid, ränta, månadskostnad och restvärde. Allt för att jämförelsen ska vara enkel.

Leasa från marknadsledande leverantörer

Leasa nya produkter och tjänster från marknadsledande aktörer med goda referenser. Med Leasify blir upphandlingsprocessen enkel. Vi servar er med offerter, ni står för besluten.

Samla avtal digitalt

Samla företagets avtal i den smarta avtalspärmen. Leasify gör en kostnadsanalys av era avtal, synliggör brister och ger er kontroll.

Frågor & svar kring leasing och hyra av kaffemaskin

Leasa kaffemaskin till företag

Den främsta fördelen att leasa en kaffemaskin till företaget är att ni inte behöver betala en stor engångskostnad på en gång. Genom att leasa kaffemaskin så betalar ni en avgift varje månad och får vid avtalstidens slut, allt som oftast, möjlighet att köpa ut kaffemaskinen. Desto längre hyresperioden/leasingperioden är, ju lägre tenderar månadsavgiften att bli.

När ni leasar en kaffemaskin finns det även ofta tilläggspaket som inkluderar service och andra tjänster. Kolla alltid vad som ingår från den återförsäljare ni är intresserad av – så hjälper Leasify er med avtalet.

Är det inte bättre att köpa kaffemaskin till kontoret?

Genom att köpa kaffemaskin istället för att leasa så är kaffemaskinen självklart ert företags egendom. Och vet ni redan nu att ni kommer vilja ha specifikt den modellen av kaffemaskin i mer än tre år så kan det vara ekonomiskt fördelaktigt att köpa. Men säg att företaget expanderar och fler kaffemaskiner behövs, då kan det vara enklare att leasa och således få ett bättre erbjudande samt betala per månad i stället för att låsa fast kapital i utrustningen.

Flera kaffemaskiner till kontoret?

En bra utgångspunkt är givetvis att utgå från dina anställdas behov innan ni bestämmer er hur många eller vilken kaffemaskin ni vill leasa. För större företag så kan det givetvis vara bättre med ett par kaffemaskiner, framförallt om ni arbetar på olika våningsplan. Så gå igenom era förutsättningar primärt.

Frågor som kan ställas innan ni bestämmer er för vilken typ av kaffemaskin kan vara: Hur många anställda är ni? Hur många koppar dricks det per dag i snitt? Brukar ni ha kunder på plats som förväntar sig kaffe? Vilken sorts kaffe ska finnas?

Hyra kaffemaskin?

Leasing är en blandning av långtidshyra och kreditköp och betraktas rent juridiskt som ”hyra”. Den största fördelen med att hyra eller leasa en kaffemaskin till ert företag är att ni slipper betala en stor engångsavgift för kaffemaskinen. När avtalet sedan går ut så kan ni enkelt byta kaffemaskin till en ny och mer modern.

Guide K3

Ladda ner vår guide till korrekt K3-redovisning

By continuing to use Leasify.se or clicking "Accept", you accept that Leasify collects cookie data from your device to improve the experience for you as a user and from an analysis perspective. If you want to know more, read Leasify's privacy policy.