Upphandla och leasa kaffemaskin till företaget

Gott kaffe på jobbet är ett måste - men till rätt pris.

Testa Leasify kostnadsfritt i 30 dagar

Skapa ett konto automatiskt med Bank-ID och testa Leasify kostnadsfritt i 30 dagar genom att klicka på knappen nedan. 

Leasify - ett ekosystem för leasing

Kaffemaskiner på jobbet

Vi kan alla vara överens om att gott är nödvändigt på jobbet. Därför är också kaffemaskiner eller kaffeautomater en av de vanligaste produkter som företag hyr eller leasar. Det kan gälla en kaffemaskinen i lunchrummet, till en större kaffeautomat i lobbyn.

Vill ni vara säkra på att få bäst avtal möjligt för er kaffemaskin? Utifrån behovet på er arbetsplats presenterar Leasify transparenta offerter från auktoriserade leverantörer som är enkla att jämföra. Allt ni behöver göra är att skapa en förfrågan.

Logotyp Leasify

Förbättra era avtal på en minut

Beskriv era behov så hjälper vi er att förbättra era avtal på kaffemaskiner till ert företag. 

Leasify - ett ekosystem för leasing

Kontakta oss så hjälper vi er med leasingavtal av kaffemaskiner till företaget

Vi tycker leasingavtal ska gynna er i behov av tjänsten eller produkten. Håller ni med om det – kontakta oss så hjälper vi er. 

Kaffemaskin för företag

Java, espresso, cappuccino, bryggkaffe – kärt barn har många namn (och smaker). Och när det kommer till kaffe så har vi alla vår egen favoritsort. Tur är då att tekniken går framåt när det gäller dagens kaffemaskiner och det idag är fullt möjligt att tillgodose allas behov med en kaffemaskin.  

Men är du orolig över eventuellt krångel och vad som händer om kaffemaskinen går sönder? Det behöver du inte vara när du leasar kaffemaskinen med ett bra serviceavtal.  

Med Leasify får ni oberoende rådgivning och transparenta avtal som ni kan jämföra – på så vis får ni det avtal som gynnar er.  

Klart man är villig att betala för en god kopp kaffe – men med hjälp av Leasify så ser vi till att du inte behöver betala onödiga avgifter, något som knappas bidrar till kaffesmaken. 

Varför Leasify?

Leasify är en tjänst som ser över företags befintliga leasing- och hyresavtal och hjälper er att upphandla nya kaffemaskiner, datorer, bilar, skrivare och kopiatorer. Företag leasar idag ofta flera produkter eller tjänster. Vi matchar era behov med transparenta offerter från auktoriserade marknadsledande aktörer. Leasify förenklar upphandlingar och förbättrar era avtal. 

Frågor & svar om leasing och att hyra kaffemaskin

Nedan finns vanliga frågor och svar på frågor som specifikt rör företagsleasing av kaffemaskin. Om det finns något ni undrar över som ni inte finner svar på, tveka inte att kontakta oss. 

Leasa kaffemaskin till företag

Den främsta fördelen att leasa en kaffemaskin till företaget är att ni inte behöver betala en stor engångskostnad på en gång. Genom att leasa kaffemaskin så betalar ni en avgift varje månad och får vid avtalstidens slut, allt som oftast, möjlighet att köpa ut kaffemaskinen. Desto längre hyresperioden/leasingperioden är, ju lägre tenderar månadsavgiften att bli.

När ni leasar en kaffemaskin finns det även ofta tilläggspaket som inkluderar service och andra tjänster. Kolla alltid vad som ingår från den återförsäljare ni är intresserad av - så hjälper Leasify er med avtalet.

Är det inte bättre att köpa kaffemaskin till kontoret?

Genom att köpa kaffemaskin istället för att leasa så är kaffemaskinen självklart ert företags egendom. Och vet ni redan nu att ni kommer vilja ha specifikt den modellen av kaffemaskin i mer än tre år så kan det vara ekonomiskt fördelaktigt att köpa. Men säg att företaget expanderar och fler kaffemaskiner behövs, då kan det vara enklare att leasa och således få ett bättre erbjudande samt betala per månad i stället för att låsa fast kapital i utrustningen.

Service när du leasar kaffemaskin

De flesta återförsäljare och leverantörer erbjuder serviceavtal som ni kommer överens om. Det kan vara allt från kostnadsfri service när som helst, till servicebesök begränsade till ett par gånger per år. Men vi vill betona att verkligen läsa igenom serviceavtalet med återförsäljaren, så att det inte råder några tveksamheter om kaffemaskinen plötsligt skulle gå sönder.

Flera kaffemaskiner till kontoret?

En bra utgångspunkt är givetvis att utgå från dina anställdas behov innan ni bestämmer er hur många eller vilken kaffemaskin ni vill leasa. För större företag så kan det givetvis vara bättre med ett par kaffemaskiner, framförallt om ni arbetar på olika våningsplan. Så gå igenom era förutsättningar primärt.

Frågor som kan ställas innan ni bestämmer er för vilken typ av kaffemaskin kan vara: Hur många anställda är ni? Hur många koppar dricks det per dag i snitt? Brukar ni ha kunder på plats som förväntar sig kaffe? Vilken sorts kaffe ska finnas?

Hyra kaffemaskin?

Leasing är en blandning av långtidshyra och kreditköp och betraktas rent juridiskt som "hyra". Den största fördelen med att hyra eller leasa en kaffemaskin till ert företag är att ni slipper betala en stor engångsavgift för kaffemaskinen. När avtalet sedan går ut så kan ni enkelt byta kaffemaskin till en ny och mer modern.

Genom att fortsätta använda Leasify.se eller klicka på "Godkänn" så accepterar du att Leasify samlar cookie-data från din enhet för att förbättra upplevelsen för dig som användare och ur ett analysperspektiv. Vill du veta mer, läs Leasifys integritetspolicy.