Hur mycket kaffe dricker du på jobbet?

Vi svenskar dricker näst mest kaffe i hela världen, nämligen 3,5 koppar om dagen. Därför är det väsentligt att det finns gott kaffe på kontoret och företaget. Sen skadar det heller inte om ni kombinerar det med ett härligt fikarum eller ett gemensamt utrymme för lite informella möten.

Kvalitén på kaffet påverkar givetvis priset, samtidigt som att olika leverantörer skiljer sig åt. Därför är det viktigt för dig och ditt företag att ta in offerter från flera företag. Och vi på Leasify vill gärna vara med och hjälpa er till godare kaffe (gladare medarbetare) vid er nästa upphandling.

Kanske kan er nästa upphandling av leasing för kaffemaskin göra att vi svenskar når upp till förstaplatsen gällande antalet koppar konsumerade per dag. Och det går ju att dricka koffeinfritt också…

Bör någon annan läsa detta? Tveka inte att dela.

Senaste inläggen från Leasify

Systems Developer

Leasify fortsätter att växa och tar nu in en Systems Developer I rollen som Systems Developer hos Leasify är du en aktiv del i utvecklingsteamet

Läs Mer »

Genom att fortsätta använda Leasify.se eller klicka på "Godkänn" så accepterar du att Leasify samlar cookie-data från din enhet för att förbättra upplevelsen för dig som användare och ur ett analysperspektiv. Vill du veta mer, läs Leasifys integritetspolicy.