Leasing och avtal - Digital avtalspärm hos Leasify

Samla era leasing- och hyresavtal anonymt i Leasifys smarta avtalspärm. Ni får enkelt kontroll och en tydlig uppsikt över företagets samlade avtal, oberoende avdelning, produkt eller tjänst. Tjänsten ger er en kostnadsanalys över nuläget för era samtliga leasing- och hyresavtal. Det gör att ni sparar tid och undviker misstag.

Fel avtal leder till onödiga kostnader

Vanliga produkter att leasa är kaffemaskiner, kopiatorer, datorer och annan typ av kontorsutrustning. Ofta leasar man flera produkter till olika avdelningar på arbetsplatsen. Tid och rutiner för kontroll av avtalen för produkter och tjänster finns sällan. Ofta ser avtalstiden, räntan, priset, månadskostnaderna och restvärdet olika ut från avtal till avtal. Det gör det svårt för företag att skapa sig en enhetlig bild av vad de får ut av priset de betalar.

Behöver du hjälp med din upphandling? Kontakta vår support för hjälp med ditt avtal. Du når oss snabbast på telefon: 08-124 568 00, via vår chatt eller på email: support@leasify.se

Vi hör av oss till dig!

Vi som arbetar på Leasify är experter på leasing med en gedigen bakgrund inom branschen. Ni är alltid varmt välkomna att kontakta någon av våra rådgivare per telefon eller via mejl.

Leasify som upphandlingspartner

ThorenGruppen AB använder Leasifys smarta avtalspärm

”Med hundratals avtal, fördelade på olika orter och avdelningar, så har vi genom Leasify fått kontroll på våra avtal. Tjänsten har fungerat som stöd för vår ekonomiavdelning och hjälpt oss med rapporter för vår K3 redovisning.” / Richard Bagger, strategisk inköpschef, ThorenGruppen.

ThorenGruppen är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag med över 1400 medarbetare som arbetar med utbildning och kompetensutveckling över hela Sverige, i nära samarbete med näringsliv och arbetsliv. Genom Leasify gjorde Thorengruppen en benchmark mot befintlig leverantör. Resultatet blev besparingar på 23 %.