Så här säger våra kunder

Vi kan stolt säga att vi på Leasify hjälpt en stor andel kunder och företag att göra kostnadsbesparingar och effektivisera deras arbete. Och så här säger några av våra kunder: 

”Det bästa med Leasify är att verktyget underlättar arbetet för mig som beslutsfattare. Genom ett par knapptryck fick jag fram en marknadsanalys och underlag för vilka kaffelösningar som skulle passa vår verksamhet bäst. Utöver detta så drev Leasify processen och dialogen med leverantörer, vilket kändes smidigt, proffsigt och enkelt för oss”

Stephan Ellefors

VD, Björkmans Bil AB

”Vi på OKQ8 tar hjälp av Leasify när vi löpande investerar leasebara produkter till våra stationer i form av biltvättar, kaffemaskiner, printers, köksutrustning och annan lös egendom. Med hjälp av Leasify så har vi även kommit igång med en enkel och strukturerad administration av våra olika avtal med våra samarbetspartners. Vi är nöjda med deras erfarenhet, kompetens och kreativa lösningar som passar vår verksamhet.”

Torbjörn Larsson

Area Manager, OKQ8 Franchise.

”Det vi har lärt oss genom Leasify är vikten av att jämföra leverantörer och erbjudanden, för oss så resulterade det i en smidigare vagnparkshantering där vi även lyckades sänka våra kostnader.”

Peter Fredriksson

Manager Finance och HR, Fanuc AB

”Med hundratals avtal, fördelade på olika orter och avdelningar, så har vi genom Leasify fått kontroll på våra avtal. Tjänsten har fungerat som stöd för vår ekonomiavdelning och hjälpt oss med rapporter för vår K3 redovisning.”

Richard Bagger

strategisk inköpschef, ThorenGruppen.

”Det självklara valet faller på Leasify när vi på System Edström ska upphandla nya produkter och tjänster. Genom deras digitala verktyg kan vi ta del av marknadens bästa villkor för leasing och finansiering. Vi har fullt förtroende för Leasify och låter dem sköta alla våra upphandlingar.” 

Ulf Neumann

VD, Edström Bilinredningar AB.

”Att driva en upphandling med samma resultat som med Leasify skulle inte vara möjligt för oss, resurserna räcker helt enkelt inte till. Dessutom tillför de kompetens och stöttning i dialogen och förhandlingen med leverantörerna. Därför är Leasify det perfekta verktyget för oss”

Marcus Söderman

Operativ Chef, Medley AB

”För oss är det viktigt med leverantörer som värdesätter hög servicenivå och goda relationer. Eftersom vi finns på flera olika orter så blir den löpande kontakten och tillgängligheten extra viktig”

Agnetha Bornström

IT-samordnare, Medley AB

Några av Leasifys partners

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

Guide K3

Ladda ner vår guide till korrekt K3-redovisning

By continuing to use Leasify.se or clicking "Accept", you accept that Leasify collects cookie data from your device to improve the experience for you as a user and from an analysis perspective. If you want to know more, read Leasify's privacy policy.