Ett ekosystem för leasing till ert företag

  • Analysera avtal
  • Effektivisera IFRS16 & K3
  • Förenkla upphandlingar

Leasify är ett ekosystem för leasing. Vi hjälper er att förbättra era befintliga leasingavtal, eller inför att ni ska ingå nytt avtal. Leasify hjälper er även med bokföringsrapporter inom IFRS16 och K3. 

Testa Leasify kostnadsfritt i 30 dagar

Skapa ett konto automatiskt med Bank-ID och testa Leasify kostnadsfritt i 30 dagar genom att klicka på knappen nedan. 

Förbättra företagets leasingavtal

Leasify matchar era behov med transparenta offerter. De innehåller avtalstid, ränta, månadskostnad och restvärde. Allt för en simpel jämförelse.

Få ordning på era bokföringsrapporter

För er som redovisar enligt K3 eller IFRS16 kan ni, med hjälp av Leasify, enkelt få full kontroll över era bokföringsrapporter.

Samla alla avtal i Leasifys smarta avtalspärm

Samla företagets avtal i den smarta avtalspärmen. Leasify gör en kostnadsanalys av era avtal, synliggör brister och ger er full kontroll över alla era avtal.

Jämför leverantörer

Leasify matchar era behov med transparenta offerter från olika leverantörer. De innehåller avtalstid, ränta, månadskostnad och restvärde. Allt för att jämförelsen ska vara enkel.

Leasa från marknadsledande leverantörer

Leasa nya produkter och tjänster från marknadsledande aktörer med goda referenser. Med Leasify blir upphandlingsprocessen enkel. Vi servar er med offerter, ni står för besluten.

Samla avtal digitalt

Samla företagets avtal i den smarta avtalspärmen. Leasify gör en kostnadsanalys av era avtal, synliggör brister och ger er kontroll.

Varför Leasify?

Upphandla leasing- och hyresavtal genom Leasifys auktoriserade marknadsledande leverantörer. Leasify är en kostnadsfri och resurseffektiv tjänst som hjälper företag ta fram tydliga och transparenta offerter. Era villkor och behov är utgångspunkten. 

  • Få en förenklad upphandlingsprocess, där ni står för krav och vi för service.
  • Få en transparent jämförelse mellan ledande aktörer inför upphandlingen.
  • Få råd och hjälp till finansiering via leasing av nya produkter till företaget.

Leasify - ett ekosystem för leasing

Leasingavtal, IFRS16, K3 eller avtalshantering? Leasify hjälper er

Oavsett om ni vill leasa kaffemaskin, tjänstebil eller dator till kontoret så hjälper Leasify er. 

Vad vill du ha hjälp eller mer information om?
Toppen! Ange din information nedan så hör vi av oss till dig.
Hur vill du bli kontaktad?
Logotyp Leasify

Tack för ditt meddelande

Vi återkommer snarast möjligt

Logotyp Leasify
Testa kostnadsfritt i 30 dagar

Leasify hjälper dig och ditt företag att ingå i sunda leasingavtal som gynnar er. Med Leasify får du även hjälp med IFRS16 och K3. Du kan även samla alla avtal på ett och samma ställe. 

Logotyp Leasify
Testa fritt eller boka demo

Leasify hjälper dig och ditt företag att ingå i sunda leasingavtal som gynnar er. Med Leasify får du även hjälp med IFRS16 och K3. Du kan även samla alla avtal på ett och samma ställe. 

Genom att fortsätta använda Leasify.se eller klicka på "Godkänn" så accepterar du att Leasify samlar cookie-data från din enhet för att förbättra upplevelsen för dig som användare och ur ett analysperspektiv. Vill du veta mer, läs Leasifys integritetspolicy.