Hur ser en onboardingprocess ut hos Leasify?

Att komma igång med Leasify är enkelt och smidigt. Men hur ser en onboardingprocess egentligen ut hos oss? Theodor Röhr, Onboarding Manager på Leasify, ger en översikt av vad du som ny kund kan förvänta dig – från det första uppstartsmötet till skräddarsydd utbildning och fortsatt support.

Inleds med ett uppstartsmöte 
– Onboardingprocessen inleds med ett uppstartsmöte. Här arbetar vi tillsammans för att tydliggöra kundens behov, fastställa en tidplan och göra nödvändiga inställningar i tjänsten. Målet är att skapa en gemensam förståelse för vad som ska genomföras och när det ska ske; så att alla inblandade är samspelta från början, berättar Theodor.

Materialinsamling och inmatning 
Theodor förklarar att efter uppstartsmötet samlar vi in det material som behövs och påbörjar inmatningen i Leasifys tjänst. Under denna process identifierar vi eventuella frågor eller utmaningar som kan uppstå. För att säkerställa att all information är korrekt och komplett genomför vi därefter en kompletteringsrunda, som anpassas efter såväl behov som situation. 

– För mindre kunder, det vill säga kunder med få hyres- och leasingavtal, skickar vi ofta ett mail med några kontrollfrågor för att säkerställa att all information är korrekt, och vid behov hanterar vi eventuella fel i samband med detta. För större kunder kan det vara nödvändigt med ett kort avstämningsmöte där vi går igenom fel som upptäckts och diskuterar hur vi ska gå vidare. I vissa fall kan ett längre möte vara nödvändigt för att hantera och korrigera avtal tillsammans med kunden.

Utbildning – anpassad efter dina behov 
När all information är insamlad och eventuella justeringar är gjorda – går vi vidare till utbildningsfasen. Vi skräddarsyr utbildningen utifrån kundens specifika behov, vilket gör den både relevant och effektiv. Utbildningen kan delas upp i flera sessioner eller genomföras som en sammanhängande helhet. Oavsett om kunden föredrar en videoutbildning med ett uppföljande frågemöte eller en liveutbildning där frågor kan ställas direkt, ser vi till att anpassa utbildningen.

– För kunder med särskilda redovisningsbehov, såsom IFRS 16, fokuserar vi på de mest centrala delarna för att utbildningen ska bli så användbar som möjligt.

Support och hjälp för smidig användning
Vi har designat vår tjänst för att vara intuitiv och användarvänlig, så att du som kund enkelt kan använda den på egen hand. Men vi förstår att frågor kan uppstå, och vi finns här för att ge stöd när du behöver det.

– Vår support är alltid redo att hjälpa dig med allt från tekniska frågor till rådgivning. Du når oss enkelt via [email protected]. Vi erbjuder också inspelat material och instruktioner direkt i tjänsten, samt en digital lathund (wiki) för att underlätta ditt användande. Om du behöver ytterligare hjälp, som fördjupad utbildning eller rådgivning tillsammans med revisorer, står våra experter till ditt förfogande.

– På Leasify är vårt mål att ge dig som kund en smidig och effektiv onboardingprocess, och vi är här för att stötta dig hela vägen, avslutar Theodor. 

Vill du veta varför våra kunder rekommenderar oss?
Läs gärna deras omdömen på Reco här. Eller är du nyfiken på hur Leasifys lösningar kan förenkla ditt arbete och bidra till en mer effektiv och rolig arbetsdag? Boka då ett kostnadsfritt möte med en av våra experter.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Fler artiklar:

ifrs 16

Strategier för avtalsförlängningar

Att redovisa leasingavtal enligt IFRS 16 innebär vissa utmaningar, särskilt planeringen av avtalsförlängningar av lokalhyror. Nyckeln till en korrekt finansiell rapportering ligger i att från början göra realistiska prognoser om hur länge exempelvis en lokal kommer att användas.

LÄS MER
ifrs 16

Indexeringens betydelse i fastighetsavtal

I en tid där ekonomiska förutsättningar ständigt förändras blir förståelsen av indexering i fastighetsavtal allt viktigare. I den här artikeln kommer vi att belysa viktiga aspekterna av indexering och dess påverkan på leasingavtal.

LÄS MER

Hur ser en onboardingprocess ut hos Leasify?

Vill du veta mer om Leasify eller boka tid för en personlig genomgång? Kontakta oss idag. 

By continuing to use Leasify.se or clicking "Accept", you accept that Leasify collects cookie data from your device to improve the experience for you as a user and from an analysis perspective. If you want to know more, read Leasify's privacy policy.