Leasify 2023: tillväxt på 160% och förtroende från 200 koncerner

Den positiva utvecklingen för Leasify fortsätter och bolaget har nu signerat sin tvåhundrade kund för sin redovisningstjänst inom IFRS 16 och K3, samtidigt som de nyrekryterar och växlar upp sin internationella expansion.

Fintech-bolaget Leasify välkomnar nu sitt 200:e koncernbolag till sin SaaS-plattform som korrekt och smidigt hanterar leasingredovisning enligt IFRS 16 och K3. Under det gångna året har företaget inte bara fortsatt att utveckla sina tjänster utan också upplevt en tillväxt på 160 procent under föregående år. Med ambitionen att bli en ledande partner inom leasingredovisning, meddelar bolaget nu att flera nya tjänster kommer att lanseras nästa år för att hjälpa företag med sin leasingredovisning.

– Att vi nu når över 200 koncernbolag bekräftar den potential och det värde som vår tjänst erbjuder. Jag är otroligt stolt över vårt team och vad vi har uppnått tillsammans. Med denna framgång ser vi fram emot att ytterligare öka vår tillväxt, uttrycker Claes Ivarsson, VD för Leasify.

Från start-up till branschledande inom leasingredovisning

Leasify grundades 2015, och har snabbt blivit en ledande aktör för större bolag inom redovisningsbranschen, framför allt för större börsnoterade bolag och koncernbolag. När den nya redovisningsstandarden IFRS 16 kom år 2019 var Leasify snabba med att lansera en SaaS-baserad digital tjänst för automatiserad rapportering och redovisning. Responsen och förtroendet har varit stort och Leasify har idag en kundbas på ca 500 bolag, som består av 200 koncerner, till största delen börs- och tillväxtbolag, och en växande partnerbas med några av de största revisionshusen.

Nya kompetenser

Under 2023 har Leasify även breddat sitt team med ytterligare kompetenser för att stärka kundrelationerna och möta den ökande efterfrågan. Detta understryker företagets engagemang för att fortsätta leverera service och support till sina kunder.

Utsikt för internationell expansion

Med 2024 i sikte ser Leasify fram emot att lansera nya produkter och funktioner, alla framtagna i nära samarbete med kunderna. Med en stark bas i Sverige och ett växande intresse från andra länder, står Leasify inför en ambitiös expansion för att nå ut på en global marknad.

Om Leasify

Fintech-bolaget Leasify erbjuder innovativa lösningar för leasinghantering och redovisning enligt IFRS 16- och K3-standarderna. På ägarsidan finns bland annat SEB, NFT samt Fredrik Jung Abbou, som är grundare till Lendo och Kry. Leasify har sedan start varit drivet av att tillhandahålla transparenta, effektiva och kostnadsbesparande tjänster.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Fler artiklar:

ifrs 16

Indexeringens betydelse i fastighetsavtal

I en tid där ekonomiska förutsättningar ständigt förändras blir förståelsen av indexering i fastighetsavtal allt viktigare. I den här artikeln kommer vi att belysa viktiga aspekterna av indexering och dess påverkan på leasingavtal.

LÄS MER
ifrs 16

Hur bör rabatter i leasingavtal hanteras? 

Utforska de komplexa aspekterna av leasingavtal och deras rabattstrukturer. Denna genomgång erbjuder värdefulla insikter och praktiska råd, anpassade för alla, från erfarna redovisningsexperter till nybörjare i ämnet.

LÄS MER
ifrs 16

Upptäck fallgroparna i tid!

Är årsbokslutet en källa till osäkerhet och stress? Är det oro för revisorns eventuella påpekanden om fel och brister som håller dig vaken om nätterna? Det är faktiskt inte ovanligt att känna så, men det finns strategier som kan hjälpa till att göra processen smidigare. I den här artikel delar Richard Nilsson, grundare av Leasify och expert inom IFRS 16-redovisningen, med sig av sin kunskap genom att identifiera två vanliga fallgropar och hur du kan undvika dem.

LÄS MER

Leasify 2023: tillväxt på 160% och förtroende från 200 koncerner

Vill du veta mer om Leasify eller boka tid för en personlig genomgång? Kontakta oss idag. 

By continuing to use Leasify.se or clicking "Accept", you accept that Leasify collects cookie data from your device to improve the experience for you as a user and from an analysis perspective. If you want to know more, read Leasify's privacy policy.