Roll: Economy & Business Administrator

Är du en strukturerad, flexibel och organiserad person med höga ambitioner som vill vara med och påverka? Är du ute efter ett varierande arbete och vill växa tillsammans med ett nyskapande fintechbolag i stark tillväxt? Då kan du vara den vi söker till rollen som Economy & Business Administrator på Leasify.

Leasify befinner sig just nu i en stark tillväxtresa och tillsammans med vår delägare SEB har vi ambitioner om att växa och på sikt expandera till andra länder. Vi söker dig med ambitioner och som vill sätta din prägel på företaget i ett tidigt stadie och skapa möjligheten att utvecklas i din kompetens och yrkesroll.

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER

På Leasify kommer du att arbeta brett och få ett stort ansvar i din roll med fokus på onboarding av nya kunder som innefattar planering, avtalsupplägg och inställningar för att användare och kund ska få ut finansiella rapporter kopplade till leasing och hyresavtal. Utöver detta innefattar rollen administration, leverantörs- och kundsupport, ekonomi, first line support, administrera och följa upp inkommande affärsförfrågningar och ansvara över bolagets fakturering samt löpande uppdatera bolagets applikationer och CRM-stöd.

Dina arbetsuppgifter innefattar exempelvis:

 • Administration och avtalshantering kring upphandlingar och leasingaffärer
 • Onboarding av nya kunder
  • Upplägg av kund, användare och avtal med redovisnings- och bakgrundsinställningar
  • Planering av tid för onboarding.
  • Genomförande av användarutbildning.
 • Hantering och sammanställning av kreditmaterial
 • Daglig kontakt med leverantörer och kunder
 • Hantering ekonomi, fakturering och av in- och utbetalningar
 • Kontorsansvar

Tjänsten passar dig som trivs i ett växande entreprenörsbolag där alla hjälps åt för att göra det som är bäst för kunderna och företaget samt vill göra skillnad med egna initiativ med förslag om förbättringar och utveckling.

Vidare söker vi dig som initialt har förmåga att fokuserat och strukturerat åta sig resurskrävande administrativa uppdrag men är beredd att växa med uppgiften och på sikt gå in i en rådgivande roll för våra kunder.

KRAV PÅ PERSON
Vi söker dig som är driven, ansvarskännande och initiativtagande. Du har en känsla för service och är inte rädd att rycka in där det behövs samt är duktig på planering och uppföljning.

Vidare söker vi dig som:

 • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
 • Är ekonomiskt sinnad och har lätt för att sätta sig in i nya system
 • Har en bakgrund inom ekonomi och support

Det är meriterande om du har en ekonomisk utbildning samt erfarenhet av administration hos bank eller finansbolag.

Du har daglig kontakt både med företagets medarbetare, leverantörer och kunder vilket kräver att du är organiserad, proaktiv och servicemedveten. Dessutom är det av stor vikt att du är självgående och har en förmåga att se vad som behöver göras.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i denna roll.

ÖVRIGT

Start: Omgående
Omfattning:
100%
Arbetstid:
08-17
Plats:
Arenavägen 47, Globen, Stockholm
Kontakt: CV och personligt brev skickas till Theodor Röhr, [email protected] (rekryteringsfirmor undanbedes)  

FÖRETAGSPRESENTATION:

Leasify är ett nyskapande och snabbt växande fintechbolag som är specialiserat på leasing. Bolaget ägs delvis av SEB och drivs av personer med lång erfarenhet inom leasingbranschen.

Leasify har utvecklat en tjänst för de företag som vill spara tid och pengar när de investerar i leasing- och hyresavtal samt ett rapporteringsverktyg där våra användare kan ta ut rapporter till deras redovisning.

Genom vårt digitala upphandlingsverktyg kan företag enkelt upphandla prisvärda avtal i form utrustning till kontor som vanligtvis finansieras genom leasing samt övrig utrustning.

By continuing to use Leasify.se or clicking "Accept", you accept that Leasify collects cookie data from your device to improve the experience for you as a user and from an analysis perspective. If you want to know more, read Leasify's privacy policy.