Leasify & Willab Garden

Med Leasifys webbaserade SaaS-tjänst får Annika Gustafsson, ekonomichef på Willab Garden, snabbt fram underlag till bolagets K3-redovisning. 

– Jag behöver nästan bara trycka på en knapp för att få fram det jag behöver för bokslutet, berättar hon.  

Familjeföretaget Willab Garden är en ledande leverantör av växthus och uterum med butiker och showrooms i Sverige, Danmark och Norge. Bolaget bedriver också e-handel i Finland och Tyskland. Annika Gustafsson är chef för Willab Gardens ekonomiavdelning på huvudkontoret i Båstad. Hon har använt Leasifys tjänst i drygt två år. 

Varför bestämde ni er för att ta hjälp av Leasify?  

– Vi är nog inte ensamma om att ha våra leasingavtal i olika pärmar utspridda lite överallt i företaget, och för att få ordning på dem började vi kolla runt efter ett system som kunde hjälpa oss med hanteringen av avtalen. På ekonomiavdelningen la vi tidigare in leasingavtalen manuellt i Excel, men eftersom det var så många olika poster att hålla reda på fanns det alltid en oro över att vi skulle missa något. När vi blev uppringda av en säljare på Leasify och fick en demo av tjänsten såg vi att den skulle passa oss perfekt.  

Vilka funktioner använder ni? 

– På ekonomiavdelningen använder vi främst tjänsten för att ta fram K3-rapporter och för att räkna på framtida kostnader för vår leasing. Än så länge har vi fokuserat på våra egna avtal som har med redovisningen att göra, men mitt mål är att få fler på företaget att använda tjänsten så att alla leasingavtal finns samlade på ett och samma ställe.  

Båstad – Flagship Showroom & resturang

Hur har du upplevt kontakten med Leasify?  

– Leasify är kanon att ha att göra med. Om jag har kört fast någon gång har jag alltid fått bra hjälp från dem. De är också bra på att presentera förändringar i tjänsten och håller mig uppdaterad om olika nyheter.  

Vad gillar du mest med Leasifys tjänst? 

– Den är väldigt enkel att jobba i. Jag behöver nästan bara trycka på en knapp för att få fram det jag behöver för bokslutet. Vi har också fått mycket bättre koll på våra avtal tack vare Leasify. Bland annat får vi påminnelser när ett avtal är på väg att löpa ut, vilket annars är lätt att glömma bort. Trots att jag oftast bara använder tjänsten i bokslutstider ser jag ett stort mervärde i den. Det tog så lång tid att sitta och räkna i ett kalkylark – och den tiden kan jag nu lägga på annat.  

Vill du veta mer om hur Leasify kan hjälpa ditt företag att effektivisera K3-rapporteringen? Kontakta oss eller ladda ner vår guide om K3-redovisning. 

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Mer om Leasifys kunder:

BST

Bjarne Kahlström arbetar som redovisningschef för BST-gruppen, en brandskyddskoncern som består av 28 bolag i fyra olika länder. Här berättar han om hur Leasify har

Soleras referens - Leasify

Soleras

Soleras, a global leader in custom engineered sputtering equipment, has significantly enhanced their lease management efficiency through Leasify. By automating tasks and providing user-friendly features,

WillabGarden & Leasify
Logotyp Leasify

Vill du veta mer om Leasify eller boka tid för en personlig genomgång? Kontakta oss idag. 

By continuing to use Leasify.se or clicking "Accept", you accept that Leasify collects cookie data from your device to improve the experience for you as a user and from an analysis perspective. If you want to know more, read Leasify's privacy policy.