Förbättra era avtal på leasingbilar med Leasify

På en minut kan du förbättra dina avtal!

Förenkla upphandlingen med hjälp av Leasify.

 • Räkna
 • Ditt företag
 • Skicka

Räkna på bilen

Bilens pris inklusive moms
SEK
Egen insats
SEK
Restvärde (procent)
%
Avtalslängd (månader)

Leasingkostnad

Månadskostnad: 4315 SEK
Ej avdragbar moms: 539 SEK
Uppläggningsavgift: 695 SEK
Aviavgift: 55 SEK
Ränta: 2,20 %
Effektiv ränta: 2,68 %

Fyll i uppgifterna så hämtar vi din företagsinformation

Hur kontaktar vi dig?

Du glömde fylla i ditt namn.
Du glömde fylla i din mailadress. Har du skrivit adressen rätt?

5 tips när du jämför leasingbilar utan rådgivning från Leasify

 • Kontrollera vad som händer vid avtalets slut
  Vilka extra kostnader kan uppkomma för exempelvis övermil, diverse slitage och skador?
 • Stirra dig inte blind på räntan
  Är det operationell leasing är restvärdespositionen betydligt viktigare för din månadskostnad än vad räntan är.
 • Kontrollera service- och däckavtalet
  Vad inkluderar driftavtalet och vad innebär ”fria däck”? Är exempelvis däckavtalet likvärdigt mellan två finansbolag eller finns det begränsningar i det finstilta? Kontrollera vad som ingår i priset.
 • Jämför olika bilmodeller
  Se till att jämföra flera bilar som är representativa för företaget. Eftersom finansbolag värderar restvärdet på bilmodeller olika är det bra att ta in offerter för flera.
 • Jämfört aktivt även när ni tecknat leasingavtal
  Ta tempen på ert ramavtal då och då – bilmarknaden utvecklas ständigt. Ett pris som gäller idag är nödvändigtvis inte lika bra om ett år. Fortsätt därför att granska de bilar ni leasar under ert ramavtal och var vaksam med rekalkylering.

Kostnadsfri hjälp med billeasing till jobbet

Använder ni Leasify skapar ni enkelt en anonym förfrågan som ledande leverantörer inom bilbranschen budar på. Leasify servar er med expertkunskap och råd inom leasing. Ni får transparenta offerter med låga räntor, från marknadsledande aktörer som Leasify har goda relationer med.

Med Leasify förenklar företag sin upphandling, betalar bara för vad de behöver och kvalitetssäkrar billeasingen genom Leasifys experter. Helt kostnadsfritt. Skapa en förfrågan, invänta bud och jämför sedan de transparenta offerterna anonymt. Då hittar ni en billösning som passar behoven på ert företag, till rätt pris.


Leasify som upphandlingspartner

Leasify upphandlar åt Fanuc AB

”Det vi har lärt oss genom Leasify är vikten av att jämföra leverantörer och erbjudanden, för oss så resulterade det i en smidigare vagnparkshantering där vi även lyckades sänka våra kostnader.” / Peter Fredriksson, Manager Finance och HR, Fanuc AB.

Behöver du hjälp med din upphandling? Kontakta vår support för hjälp med ditt avtal. Du når oss snabbast på telefon: 08-124 568 00, via vår chatt eller på email: support@leasify.se

Leasing av bilar till företag

Många företag väljer att leasa sina tjänstebilar – vare sig det gäller en stor bilflotta eller ett par enstaka bilar. Det är ofta mer fördelaktigt att leasa en bil än att köpa den, eftersom ni slipper belasta företagets balansräkning. Dessutom är leasinghyran avdragsgill. När företag leasar tjänstebil kan de dra av 50% av momsen på leasingavtalet. Därför är billeasing på många sätt ett mer ekonomiskt alternativ än att köpa en bil.


Jämför transparenta offerter för leasing av bil till företaget

Leasify gör det enkelt för företag att jämföra olika lösningar och konkurrenskraftiga erbjudanden inom billeasing, inför ett beslut. Ni får alltid transparenta offerter från auktoriserade leverantörer. Offerterna ger er en tydlig överblick av kostnaden för olika tillägg och tjänster. Allt för att ni ska få kontroll över vad ni betalar och enkelt kan upphandla ett leasingavtal utifrån era behov. Med större kontroll över avtalen kan ni spara pengar och ta fördelaktiga beslut.