Dags att omförhandla leasingavtal?

Testa Leasifys kalkyl för era leasingavtal

Leasify har tagit fram ett sätt för dig och ditt företag att enkelt gå igenom era leasing- och hyresavtal – oavsett om det är ett befintligt eller om ni blivit erbjuda ett nytt.

I den kalkyl som är framtagen tar Leasify hänsyn till baspris, månadshyra, avtalstid och restvärde när det kommer till leasingavtal. Har du idag ett hyresavtal behöver du enbart ange månadshyran och avtalslängden. Om det då visar sig att kalkylerna inte ger er det förväntade resultatet så hjälper Leasify er att förhandla fram bättre avtal.

  1. Gå in på leasify.se/testa (sidan öppnas i nytt fönster).
  2. Klicka i ”Leasingavtal” eller ”Hyresavtal” beroende på ert avtal.
  3. Se till att ha avtalsuppgifterna framför dig.
  4. Fyll i kalkylatorn med de siffror som avtalet avser.
  5. Parallellt med uppgifterna du anger får du tillbaka information baserat på ditt avtal.
  6. Se om slutresultatet överensstämmer med er förväntan.

Efter att du uppgett uppgifterna kan du även enkelt ladda ned en rapport anpassad efter rapportering för IFRS16 och K3.

Vill du ha hjälp inför att omförhandla eller teckna nytt leasingavtal? Tveka inte att kontakta Leasify.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Fler artiklar:

ifrs 16

Indexeringens betydelse i fastighetsavtal

I en tid där ekonomiska förutsättningar ständigt förändras blir förståelsen av indexering i fastighetsavtal allt viktigare. I den här artikeln kommer vi att belysa viktiga aspekterna av indexering och dess påverkan på leasingavtal.

LÄS MER
ifrs 16

Hur bör rabatter i leasingavtal hanteras? 

Utforska de komplexa aspekterna av leasingavtal och deras rabattstrukturer. Denna genomgång erbjuder värdefulla insikter och praktiska råd, anpassade för alla, från erfarna redovisningsexperter till nybörjare i ämnet.

LÄS MER
ifrs 16

Upptäck fallgroparna i tid!

Är årsbokslutet en källa till osäkerhet och stress? Är det oro för revisorns eventuella påpekanden om fel och brister som håller dig vaken om nätterna? Det är faktiskt inte ovanligt att känna så, men det finns strategier som kan hjälpa till att göra processen smidigare. I den här artikel delar Richard Nilsson, grundare av Leasify och expert inom IFRS 16-redovisningen, med sig av sin kunskap genom att identifiera två vanliga fallgropar och hur du kan undvika dem.

LÄS MER

Dags att omförhandla leasingavtal?

Vill du veta mer om Leasify eller boka tid för en personlig genomgång? Kontakta oss idag. 

By continuing to use Leasify.se or clicking "Accept", you accept that Leasify collects cookie data from your device to improve the experience for you as a user and from an analysis perspective. If you want to know more, read Leasify's privacy policy.