Företagstelefoni med Leasify

Vi kontaktar er nästa telefonleverantör

Telefoni är ett invecklat område att hålla koll på. Vad passar ditt företag; Telefonväxel, mobilväxel, moln-tjänst eller fast växel? Lägger man dessutom till frågor om abonnemangsform och hårdvaruavtal, blir det snabbt en ganska omfattande fråga att hantera.

Leasify förenklar er tillvaro genom att erbjuda upphandling av telefonilösningar för både små och stora företag. Vi utgår från era behov och erfarenheter av befintliga system och presenterar sedan förslag från flera ledande leverantörer inom telefoni. Skillnaden mot att ni själva kontaktar leverantörer, är att vi alltid ställer upp med transparenta jämförelser där varje leverantör svarar enligt högt ställda krav. På så sätt blir det enklare för er att välja en bra lösning. Här är våra tips för en bättre upphandling:

  • Genomför en behovsanalys. Fundera på era specifika behov innan ni låter andra företag tala om för er vad ni behöver.
  • Begränsa er inte till befintliga erfarenheter. På senare tid har utbudet har blivit större och tjänster smartare. Valet står inte heller längre bara mellan ett par stora aktörer. Kanske finns det bättre och billigare lösningar med mindre och mer innovativa aktörer.
  • Ta hjälp av experter. Även om ni lägger ner mycket tid på er upphandling, är det svårt att jämföra alla avtal. Börja enkelt och låt Leasify hjälpa er med en kostnadsfri upphandling utifrån era specificerade krav och behov.

Kontakta Leasify om du behöver information om hur ditt företag kan spara pengar på smarta upphandlingar. Vi finns på email [email protected] eller telefon 08-124 568 00.

Dela:

Fler nyheter:

Företagstelefoni med Leasify

Vill du veta mer om Leasify eller boka tid för en personlig genomgång? Kontakta oss idag. 

Genom att fortsätta använda Leasify.se eller klicka på "Godkänn" så accepterar du att Leasify samlar cookie-data från din enhet för att förbättra upplevelsen för dig som användare och ur ett analysperspektiv. Vill du veta mer, läs Leasifys integritetspolicy.