Företagstelefoni med Leasify

Vi kontaktar er nästa telefonleverantör

Telefoni är ett invecklat område att hålla koll på. Vad passar ditt företag; Telefonväxel, mobilväxel, moln-tjänst eller fast växel? Lägger man dessutom till frågor om abonnemangsform och hårdvaruavtal, blir det snabbt en ganska omfattande fråga att hantera.

Leasify förenklar er tillvaro genom att erbjuda upphandling av telefonilösningar för både små och stora företag. Vi utgår från era behov och erfarenheter av befintliga system och presenterar sedan förslag från flera ledande leverantörer inom telefoni. Skillnaden mot att ni själva kontaktar leverantörer, är att vi alltid ställer upp med transparenta jämförelser där varje leverantör svarar enligt högt ställda krav. På så sätt blir det enklare för er att välja en bra lösning. Här är våra tips för en bättre upphandling:

  • Genomför en behovsanalys. Fundera på era specifika behov innan ni låter andra företag tala om för er vad ni behöver.
  • Begränsa er inte till befintliga erfarenheter. På senare tid har utbudet har blivit större och tjänster smartare. Valet står inte heller längre bara mellan ett par stora aktörer. Kanske finns det bättre och billigare lösningar med mindre och mer innovativa aktörer.
  • Ta hjälp av experter. Även om ni lägger ner mycket tid på er upphandling, är det svårt att jämföra alla avtal. Börja enkelt och låt Leasify hjälpa er med en kostnadsfri upphandling utifrån era specificerade krav och behov.

Kontakta Leasify om du behöver information om hur ditt företag kan spara pengar på smarta upphandlingar. Vi finns på email [email protected] eller telefon 08-124 568 00.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Fler artiklar:

ifrs 16

Indexeringens betydelse i fastighetsavtal

I en tid där ekonomiska förutsättningar ständigt förändras blir förståelsen av indexering i fastighetsavtal allt viktigare. I den här artikeln kommer vi att belysa viktiga aspekterna av indexering och dess påverkan på leasingavtal.

LÄS MER
ifrs 16

Hur bör rabatter i leasingavtal hanteras? 

Utforska de komplexa aspekterna av leasingavtal och deras rabattstrukturer. Denna genomgång erbjuder värdefulla insikter och praktiska råd, anpassade för alla, från erfarna redovisningsexperter till nybörjare i ämnet.

LÄS MER
ifrs 16

Upptäck fallgroparna i tid!

Är årsbokslutet en källa till osäkerhet och stress? Är det oro för revisorns eventuella påpekanden om fel och brister som håller dig vaken om nätterna? Det är faktiskt inte ovanligt att känna så, men det finns strategier som kan hjälpa till att göra processen smidigare. I den här artikel delar Richard Nilsson, grundare av Leasify och expert inom IFRS 16-redovisningen, med sig av sin kunskap genom att identifiera två vanliga fallgropar och hur du kan undvika dem.

LÄS MER

Företagstelefoni med Leasify

Vill du veta mer om Leasify eller boka tid för en personlig genomgång? Kontakta oss idag. 

By continuing to use Leasify.se or clicking "Accept", you accept that Leasify collects cookie data from your device to improve the experience for you as a user and from an analysis perspective. If you want to know more, read Leasify's privacy policy.