Gott kaffe – en självklarhet

Låt Leasify hjälpa er till godare kaffe

Ett bra fikarum med gott kaffe är utan tvekan det bästa stället för informella möten. Den perfekta platsen för gemenskap och stressfri avkoppling.

Eftersom vi svenskar dricker näst mest kaffe i världen (ca 3.5 koppar om dagen) är det väsentligt att det finns gott kaffe i fikarummet. Kvaliteten på kaffet påverkar givetvis priset och då olika leverantörer skiljer sig åt, är det viktigt att hämta offerter från företagen med bäst referenser. Leasify vill gärna vara med och hjälpa er till godare kaffe vid nästa upphandling. Vår kund Srf konsulterna berättar:

Som kund hos Leasify kan vi varmt rekommendera deras avtalstjänst för upphandling av produkter och tjänster. Genom deras digitala portal fick vi ta del av det bästa marknaden har att erbjuda genom att enkelt och smidigt hämta hem offerter från flertalet marknadsledande leverantörer. Leasify hjälpte oss även att hitta rätt finansbolag för leasing av vår investering. Idag sitter vi tryggt i avtalet vi tecknade via Leasify.

Sophia Andersson, Srf Konsulterna.

Kontakta Leasify om du behöver information om hur ditt företag kan spara pengar på smarta upphandlingar. Vi finns på email [email protected] eller telefon 08-124 568 00.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Fler artiklar:

ifrs 16

Hur påverkar indexeringen dina leasingavtal?

I en tid där ekonomiska förutsättningar ständigt förändras blir förståelsen av indexering i fastighetsavtal allt viktigare. I den här artikeln kommer vi att belysa viktiga aspekterna av indexering och dess påverkan på leasingavtal.

LÄS MER
ifrs 16

Hur bör rabatter i leasingavtal hanteras? 

Utforska de komplexa aspekterna av leasingavtal och deras rabattstrukturer. Denna genomgång erbjuder värdefulla insikter och praktiska råd, anpassade för alla, från erfarna redovisningsexperter till nybörjare i ämnet.

LÄS MER
ifrs 16

Upptäck fallgroparna i tid!

Är årsbokslutet en källa till osäkerhet och stress? Är det oro för revisorns eventuella påpekanden om fel och brister som håller dig vaken om nätterna? Det är faktiskt inte ovanligt att känna så, men det finns strategier som kan hjälpa till att göra processen smidigare. I den här artikel delar Richard Nilsson, grundare av Leasify och expert inom IFRS 16-redovisningen, med sig av sin kunskap genom att identifiera två vanliga fallgropar och hur du kan undvika dem.

LÄS MER

Gott kaffe – en självklarhet

Vill du veta mer om Leasify eller boka tid för en personlig genomgång? Kontakta oss idag. 

By continuing to use Leasify.se or clicking "Accept", you accept that Leasify collects cookie data from your device to improve the experience for you as a user and from an analysis perspective. If you want to know more, read Leasify's privacy policy.