Sänk era telefonikostnader med hjälp av Leasify’s innovativa upphandlingstjänst

Spara pengar på er telefoni med hjälp av Leasify

Vi fortsätter att hjälpa våra användare att förbättra och kostnadseffektivisera sina hyres- och leasingavtal och vet att inom området telefoni finns det stora pengar att spara utan att kunden ska förlora i kvalité. Historiskt har vi hjälpt våra användare att sänka sina fasta kostnaden med i snitt 18%. 

Telefoni är för många företag ett stort område med många delar att hålla koll på – vad fungerar bäst för oss, fast växel eller mobilväxel? Vilken växellösning ska vi ha och hur påverkas kostnaden? 

Lägger man till faktorer som abonnemang, avtal och hårdvara blir det snabbt ganska omfattande både kostnads- och hanteringsmässigt. Där kommer Leasify in i bilden. 

Vi vet att det finns en uppsjö av både leverantörer och lösningar och vår uppgift är att göra det så enkelt som möjligt för er att välja rätt leverantör – OCH betala rätt pris. 

Vi utgår från hur era behov ser ut och presenterar sedan förslag från flera av de ledande telefonileverantörerna. 

Processen i 3 enkla steg: 

  1. Sammanställ er kravspecifikation genom att registrera konto hos Leasify och påbörja upphandling. Detta kan ni dessutom välja att göra anonymt mot våra auktoriserade leverantörer. 
  1. Granska de offerter ni mottagit där ni kan jämföra kostnader för växellösningar, hårdvara, abonnemang och service från flera marknadsledande leverantörer. 
  1. Välj det erbjudande som passar er bäst. Vi vågar nästan lova att prisbilden ligger betydligt lägre än det ni betalar idag. 

Registrera konto på Leasify idag och slipp krångliga upphandlingar och onödigt höga kostnader 

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Fler artiklar:

ifrs 16

Hur bör rabatter i leasingavtal hanteras? 

Utforska de komplexa aspekterna av leasingavtal och deras rabattstrukturer. Denna genomgång erbjuder värdefulla insikter och praktiska råd, anpassade för alla, från erfarna redovisningsexperter till nybörjare i ämnet.

LÄS MER
ifrs 16

Upptäck fallgroparna i tid!

Är årsbokslutet en källa till osäkerhet och stress? Är det oro för revisorns eventuella påpekanden om fel och brister som håller dig vaken om nätterna? Det är faktiskt inte ovanligt att känna så, men det finns strategier som kan hjälpa till att göra processen smidigare. I den här artikel delar Richard Nilsson, grundare av Leasify och expert inom IFRS 16-redovisningen, med sig av sin kunskap genom att identifiera två vanliga fallgropar och hur du kan undvika dem.

LÄS MER

Sänk era telefonikostnader med hjälp av Leasify’s innovativa upphandlingstjänst

Vill du veta mer om Leasify eller boka tid för en personlig genomgång? Kontakta oss idag. 

By continuing to use Leasify.se or clicking "Accept", you accept that Leasify collects cookie data from your device to improve the experience for you as a user and from an analysis perspective. If you want to know more, read Leasify's privacy policy.