Sänk era telefonikostnader med hjälp av Leasify’s innovativa upphandlingstjänst

Spara pengar på er telefoni med hjälp av Leasify

Vi fortsätter att hjälpa våra användare att förbättra och kostnadseffektivisera sina hyres- och leasingavtal och vet att inom området telefoni finns det stora pengar att spara utan att kunden ska förlora i kvalité. Historiskt har vi hjälpt våra användare att sänka sina fasta kostnaden med i snitt 18%. 

Telefoni är för många företag ett stort område med många delar att hålla koll på – vad fungerar bäst för oss, fast växel eller mobilväxel? Vilken växellösning ska vi ha och hur påverkas kostnaden? 

Lägger man till faktorer som abonnemang, avtal och hårdvara blir det snabbt ganska omfattande både kostnads- och hanteringsmässigt. Där kommer Leasify in i bilden. 

Vi vet att det finns en uppsjö av både leverantörer och lösningar och vår uppgift är att göra det så enkelt som möjligt för er att välja rätt leverantör – OCH betala rätt pris. 

Vi utgår från hur era behov ser ut och presenterar sedan förslag från flera av de ledande telefonileverantörerna. 

Processen i 3 enkla steg: 

  1. Sammanställ er kravspecifikation genom att registrera konto hos Leasify och påbörja upphandling. Detta kan ni dessutom välja att göra anonymt mot våra auktoriserade leverantörer. 
  1. Granska de offerter ni mottagit där ni kan jämföra kostnader för växellösningar, hårdvara, abonnemang och service från flera marknadsledande leverantörer. 
  1. Välj det erbjudande som passar er bäst. Vi vågar nästan lova att prisbilden ligger betydligt lägre än det ni betalar idag. 

Registrera konto på Leasify idag och slipp krångliga upphandlingar och onödigt höga kostnader 

Dela:

Fler nyheter:

Sänk era telefonikostnader med hjälp av Leasify’s innovativa upphandlingstjänst

Vill du veta mer om Leasify eller boka tid för en personlig genomgång? Kontakta oss idag. 

Genom att fortsätta använda Leasify.se eller klicka på "Godkänn" så accepterar du att Leasify samlar cookie-data från din enhet för att förbättra upplevelsen för dig som användare och ur ett analysperspektiv. Vill du veta mer, läs Leasifys integritetspolicy.